Χανιά | Δεν αντέχεται η μυρωδιά από τα λύματα στην οδό Σήφακα – «Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα» λένε οι κάτοικοι | Photos

χανιά-δεν-αντέχεται-η-μυρωδιά-από-τα-λ-1262944

Εικόνες ντροπής, εν μέσω τουριστικής περιόδου στο Λιμάνι Χανίων.

Ένα μήνα σχεδόν, τρέχουν λύματα στην οδό Σήφακα. Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο zarpanews.gr, βυτίο περνά κάθε μέρα από το σημείο προκειμένου να τα μαζέψει. Την επόμενη μέρα, επικρατεί πάλι η ίδια κατάσταση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, συνεργεία είχαν σκάψει πριν ένα μήνα στο σημείο. «Το πρόβλημα είναι μεγάλο και πρέπει να γίνει τώρα κάτι! Περνάει ο κόσμος και αηδιάζει! Ντροπή! Η κατάσταση είναι απελπιστική» λέει χαρακτηριστικά.

Οι αρμόδιοι, τι κάνουν;

One thought on “Χανιά | Δεν αντέχεται η μυρωδιά από τα λύματα στην οδό Σήφακα – «Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα» λένε οι κάτοικοι | Photos

  1. Εσεις ψηφίζετε τούς άξιους σε κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση κλπ, τώρα γιατί γρινιαζετε ? Σκεφτεστε μόνο το ρουσφέτι και τό ατομικό βολευμα! Δηλαδή φτύνετε τον ουρανό και Μέτε γρινιαζετε γιατί πέφτουν οι ροχάλες στο πρόσωπο σας !!
    50 χρόνια ηλιθιότητας, ήρθε η ώρα δυστυχως του λογαριασμού. Επιστρέψαμε σε συνθήκες κατοχής, πείνας, φτώχειας, ανεργίας, να παρακαλάς να δουλέψεις για ένα πιάτο φαί, βρωμιές, σκουπιδονησια και σκουπίδοπατρίδες, υποχρεωτικη συμβίωση με βοθρολύματα, καμένη γη, εξαφάνιση πρασίνου, κρανίου τόπου, να σε σκοτώνουν οι λαθραίοι που σου έφεραν με το ζόρι στη γειτονιά σου οι …….σωτήρες σου. Πολίτες που έγιναν καρκίνος για την πατρίδα τους και τώρα όλοι έκπληκτοι δήθεν, απορημένοι και εξοργισμένοι διαμαρτυρωντε γιατί η πατρίδα μας πέθανε. IQ ραδικιού. Εξηγήστε στα παιδιά σας ποιοί τους έκλεψαν την πατρίδα, το μέλλον, τα όνειρα και τη ζωή τους. Ρεμάλια, Ε ρεμάλια, γίνατε παπατζηδες ενάντια στα παιδιά σας, σούργελα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook