Οχάιο: Σκότωσε τον πρώην της κόρης του ενώ επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι – Προσοχή σκληρές εικόνες

οχάιο-σκότωσε-τον-πρώην-της-κόρης-του-ε-1516670

Ένα απίστευτο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν, ένας πατέρας, ο Μιτς Ντούκρο πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην σύντροφο της κόρης του καθώς αυτός προσπαθούσε να μπει παράνομα στο σπίτι της οικογένειας. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το χρονικό

Ο 22χρονος Τζέιμς Ράιλ εμφανίζεται να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, αφού του έχει ζητηθεί να αποχωρήσει από τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Αγνοώντας τους, ο νεαρός άνδρας αρχίζει να χτυπάει με τον ώμο του την ξύλινη πόρτα, προσπαθώντας να τη σπάσει.

Κάποια στιγμή, ακούγεται η φωνή του Μιτς Ντούκρο, πατέρα της πρώην συντρόφου του 22χρονου, να τον προειδοποιεί ότι είναι οπλισμένος.

Τελικά, η πόρτα παραβιάζεται και ανοίγει, και ακολουθούν τρεις πυροβολισμοί, που τραυματίζουν τον Ράιλ. Ο 22χρονος κατεβαίνει τα σκαλιά της αυλής και καταφέρνει να διανύσει μερικά μέτρα προτού τελικά καταρρεύσει. Οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατο του Ράιλ, ο οποίος είχε δεχθεί δύο σφαίρες στους ώμους και μία στην πλάτη.

Στην κλήση που είχε προηγηθεί στη Άμεση Δράση, μια γυναίκα που περιγράφει τον εισβολέα ως πρώην φίλο της, ακούγεται να λέει στον πατέρα της ότι ο Ράιλ προσπαθεί να σπάσει την πόρτα. «Μπαμπά, προσπαθεί να με σκοτώσει»; ακούγεται να ρωτάει με αγωνία. Αφού ο Ντούκρο πυροβόλησε τον Ράιλ, η κόρη του ακούγεται να του λέει πως «ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει» και ότι της έσωσε τη ζωή.

Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες ο πατέρας

Δικαστήριο αποφάσισε να απαλλάξει τον Ντούκρο από κατηγορίες για ανθρωποκτονία επικαλούμενοι νόμο της πολιτείας που ορίζει ότι ο ιδιοκτήτης μιας οικίας δεν έχει νομική υποχρέωση να προσπαθήσει να αποχωρήσει προτού ανοίξει πυρ.

Η οικογένεια του Ράιλ αντέδρασε με οργή στην είδηση ότι ο άνθρωπος που σκότωσε τον νεαρό δεν θα υποστεί την παραμική συνέπεια. «Ο Μιτς τον πυροβόλησε στην πλάτη και τον σκότωσε. Ελπίζω οι μέρες σου να είναι πιο δυστυχισμένες από ποτέ, εσύ και η κόρη σου είστε αηδιαστικοί».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook