ΟΑΧ: “Κλειδοκράτορας” του τμήματος μπάσκετ ο Νανάκος

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοίνωσε την Τετάρτη την πρόσληψη του προπονητή Σταύρου Νανάκου.

“Ο κ. Νανάκος σε συνεργασία με τη διοίκηση του χανιώτικου Ομίλου αναλαμβάνει για τη νέα χρονιά ένα νέο πρότζεκτ που περιλαμβάνει ευρύτερα την ποιοτική αναβάθμιση του τμήματος μπάσκετ” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΑΧ ο οποίος προσθέτει: “Ευχόμαστε στον κ. Νανάκο, που είναι ένας άριστος γνώστης της κατηγορίας και του γυναικείου μπάσκετ γενικότερα, καλή επιτυχία”.

Στις δηλώσεις του, ο 44χρονος νεοπροσληφθείς κόουτς επισημαίνει τα εξής: «Μετά από ένας διάστημα συνομιλιών με την ομάδα των Χανίων είδα ένα πρότζεκτ που ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η προσέγγιση που μου έγινε από τον κ. Τζουγκράκη ήταν η καλύτερη για το μέλλον μου και αφού ξεπεράστηκαν κάποιες δυσκολίες επιτεύχθηκε η συμφωνία. Οι στόχοι… Θα τους δούμε σιγά σιγά. Σίγουρα, το ζητούμενο είναι να έχουμε μια καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ασφαλώς, λόγω επαρχίας οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά ευελπιστούμε ότι τα κορίτσια που θα είναι στην ομάδα μας θα καταφέρουν να πετύχουν το καλύτερο ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Ποιός είναι ο Σταύρος Νανάκος

Ο Σταύρος Νανάκος θεωρείται από τους πιο αξιόλογους τεχνικούς στο χώρο του μπάσκετ. Είναι ο προπονητής που ανέβασε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στην Α1, νικώντας στο παιχνίδι μπαράζ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι προπονητής που έχει διατελέσει στην Α1 κατηγορία, με τις ομάδες των Εσπερίδων, του ΠΑΟΚ και του Σπόρτινγκ. Ουσιαστικά, ο ΟΑΧ είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ