ΟΑΧ: Νικήτρια η Μαυροματάκη στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα στο Πινγκ Πονγκ

οαχ-νικήτρια-η-μαυροματάκη-στο-οπεν-πρ-1414282

Ακρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών του ΟΑΧ στο ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) που φιλοξενήθηκε στο Δερβένι Κορινθίας με τη συμμετοχή 114 παιδιών απ’ όλη την Ελλάδα.

Από μέρους του ΟΑΧ πήραν μέρος συνολικά 7 αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν στις κατηγορίες εφήβων, παμπαίδων και κορασίδων. Οι πιο σημαντικές ανήκουν στην Στέλλα Μαυροματάκη, ενώ ακολούθησαν οι Ζωή Καζάκου και Στέφανος Μαυροματάκης.

Πιο αναλυτικά, στην κατηγορία των κορασίδων ο ΟΑΧ συμμετείχε με τέσσερις αθλήτριες, με τη Στέλλα Μαυροματάκη να καταφέρνει για πρώτη φορά να φτάσει στην κορυφή του βάθρου, δίνοντας συναρπαστικούς αγώνες, ιδιαίτερα στη φάση των νοκ άουτ.

Σταθερή στις υψηλές θέσεις, η Ζωή Καζάκου, αφού ανακόπηκε η πορεία της προς τον τελικό από την φιναλίστ του τουρνουά, κέρδισε στον μικρό τελικό και πλασαρίστηκε στην 3η θέση, για ν’ ακολουθήσουν στην 7η και την 15η θέση αντίστοιχα η Δέσποινα Κανταρά και η Μαρία Φρυτάκη, δίνοντας η πρώτη πολύ καλά παιχνίδια ενώ η δεύτερη συνεχίζει να βελτιώνεται σε κάθε τουρνουά.

Στους έφηβους, ο Γιάννης Αγγελάκης στην πρώτη του εμφάνιση εκτός Κρήτης τα πήγε περίφημα, καθώς κατετάγη 9ος με πολλά και καλά παιχνίδια στο ενεργητικό του ενώ στους παμπαίδες καταγράφηκε η μεγαλύτερη έκπληξη του τουρνουά από τον Στέφανο Μαυροματάκη ο οποίος αν και έχει συνηθίσει να εκπλήσσει ευχάριστα στα τελευταία τουρνουά, αυτή τη φορά εκτός από τις υπόλοιπες πολύ καλές του εμφανίσεις, κέρδισε το Νο 4 του τουρνουά και της πανελλήνιας κατάταξης με σκορ 3-1 και μπήκε στην τετράδα, καταλήγοντας τελικά τέταρτος μίας πολύ δύσκολης ηλικιακής κατηγορίας.

Ο Νίκος Αγγελίδης με πολύ καλούς αγώνες στο ενεργητικό του ηττήθηκε στην προσπάθεια του για να μπει στην τετράδα από το Νο3 του τουρνουά και της πανελλήνιας κατάταξης ενώ στη συνέχεια συνεχίζοντας την καλή του πορεία κατέληξε στην 6η θέση.

Τα τελικά πλασαρίσματα και οι εμφανίσεις των αθλητών-τριών του ΟΑΧ κρίνονται ως άκρως ικανοποιητικά και είναι χαρακτηριστικές της προσπάθειας του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook