ΟΑΧ: Δεν πήγε όπως περίμενε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

οαχ-δεν-πήγε-όπως-περίμενε-το-παιχνίδι-1590730

Εντελώς ανάποδα απ’ ό,τι ανέμενε, εξελίχτηκε για τον ΟΑΧ το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων πέρασε με άνεση από το κλειστό του Κλαδισού, κερδίζοντας με 86-55.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου ο ΟΑΧ ήθελε τη νίκη για να δώσει συνέχεια μετά την εκτός έδρας επιτυχία σε βάρος του ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Κώστα Κεραμιδά ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε πολύ αποφασιστικά, καταφέρνοντας όπως αποδείχτηκε να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Ουσιαστικά για τον ΟΑΧ δε λειτούργησε τίποτε καλά, παρουσιάζοντας μία πολύ άσχημη εικόνα αμυντικά. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι δέχτηκε 54 πόντους στο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ μετά από ένα σερί 11-0 στην τρίτη περίοδο να φτάνει τη διαφορά στην μέγιστη τιμή της, στους 36 πόντους (29-65).

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον ΟΑΧ να ρίχνει σχετικά τη διαφορά όχι όμως σε επίπεδο τέτοιο ώστε να μπορούσε να διεκδικήσει τη μεγάλη ανατροπή.

Ετσι το ντεμπούτο του κόουτς Κεραμιδά δε συνδυάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον ΟΑΧ να επιζητεί βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Για τον ΟΑΧ η Σιέρα Τζόνσον ήταν σα να… έπαιζε μόνη της, καθώς σταμάτησε στους 27 πόντους, έχοντας 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 τάπες, ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα η Μπριγκς είχε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 32 στο σύστημα αξιολόγησης. Επίσης η Σαρηγιαννίδου πρόσθεσε 22 πόντους

Διαιτητές: Χρηστίδης Π. – Καλογριάς – Αντωνιάδης

Δεκάλεπτα: 13-24, 29-54, 42-71

ΟΑ Χανίων (Κώστας Κεραμιδάς): Κόλεμαν, Γεροστέργιου Χ. 3, Μανουκάκη, Κόνιαλη 2, Ακλ 6, Γεροστέργιου Μ. 7(1), Τσιχλάκη 10(2), Φάρρου, Τζόνσον 27

ΠΑΣ Γιάννινα (Τζον Μαργαρίτης): Μπριγκς 17(1), Σαρηγιαννίδου 22(4), Μαρίνη 9(1), Καλαμπάκου 2, Στεργίου 3(1), Τζήμου, Εφα 12, Γκομπεζισβίλι 4, Εβόντο 17(1)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook