O Ζβέρεφ έχρισε τον Τσιτσιπά φαβορί για τον τελικό του Roland Garros

o-ζβέρεφ-έχρισε-τον-τσιτσιπά-φαβορί-για-1449333

Μια ημέρα μετά από την κλήρωση του Roland Garros που άνοιξε τον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά για να φτάσει και το 2022 στον τελικό του Roland Garros ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραδέχτηκε ότι ο Έλληνας έχει πολλές ελπίδες για να τα καταφέρει.

«Έτσι όπως παίζει ο Στέφανος στη χωμάτινη σεζόν, έχει πολύ καλές πιθανότητες να φτάσει στον τελικό, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης στο χώμα από την κάτω πλευρά. Θεωρώ ότι και ο Αντρέι έχει καλή πιθανότητα να πάει βαθιά στο τουρνουά.

Ο Ντανίλ είναι Νο.2 στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να προσαρμοστεί στο χώμα. Ο Ρουντ παίζει και αυτός καλά. Αλλά για μένα, από το κάτω μέρος, ο Στέφανος είναι το φαβορί και κάθε άλλος παίκτης θα έλεγε το ίδιο πράγμα, κρίνοντας απλά και από τα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να παίξει με Ναδάλ-Τζόκοβιτς-Αλκαράθ-Ζβέρεφ μόνο στον τελικό της 6ης Ιουνίου και έως εκεί μπορεί να βρει απέναντι του τους Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ που δεν τον τρομάζουν στο χώμα.

Ο Έλληνας τενίστας έφτασε το 2021 στον τελικό και έχασε με ανατροπή με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook