O Ζαν Πωλ Γκοτιέ ανακοίνωσε τι θα κάνει μέτα την αποχώρησή του από την Υψηλή Ραπτική

o-ζαν-πωλ-γκοτιέ-ανακοίνωσε-τι-θα-κάνει-1012764

Αφού ο Jean Paul Gaultier ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του νωρίτερα φέτος, ο θρυλικός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι η Chitose Abe της μάρκας Sacai θα σχεδιάσει την επόμενη συλλογή του. Η ανακοίνωση σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου project, ζητώντας από διαφορετικούς σχεδιαστές να ερμηνεύσουν με τον τρόπο τους την ταυτότητα του γαλλικού οίκου.

“Η Chitose Abe θα παρουσιάσει την επόμενη συλλογή Haute Couture τον Ιούλιο του 2020”, ανέφερε ο κ. Jean Paul Gaultier σε δήλωση.

“Η ιδέα των διαφορετικών σχεδιαστών που ερμηνεύουν ένα brand Haute Couture μού ήρθε στο μυαλό τη δεκαετία του ’90”, είπε επίσης ο 67χρονος σχεδιαστής Jean-Paul Gaultier.

Μιλώντας για αυτή την ιδέα στο WWD, ο Gaultier πρόσθεσε: “Είμαι ευτυχής που η ιδέα αυτή θα γίνει πραγματικότητα τώρα με την Chitose Abe ως πρώτη “φιλοξενούμενη”. Θαυμάζω την δουλειά της, έχουμε πολλά κοινά πράγματα, δημιουργικά και ένα παρόμοιο όραμα στη μόδα. Χαίρομαι και της δίνω πλήρη ελευθερία. ”

Με τη σειρά της. η Abe δήλωσε: “Έχω ένα θαυμασμό για το μοναδικό όραμα του Jean Paul, για την ανατρεπτική θηλυκότητα και την πρωτοτυπία του. Είναι μια αληθινή τιμή, που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι θεματοφύλακας του οίκου του, ως η πρώτη σχεδιάστρια, που υλοποιήσει αυτό το project.”

H συγκεκριμένη συλλογή θα εμφανιστεί στην Couture week του Παρισιού, τον Ιούλιο.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook