Ο Υπουργός που άργησε μια ώρα (και μια τετραετία)…

ο-υπουργός-που-άργησε-μια-ώρα-και-μια-τ-1271936

Με μία ώρα καθυστέρηση εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην τηλεδιάσκεψη για την υπογραφή της σύμβασης για το κλειστό γυμναστήριο στην Κίσαμο, την Παρασκευή το μεσημέρι.

ΜΜΕ και εμπλεκόμενοι, Δήμαρχος και εργολάβος, ήταν εκεί από τις 12, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο τον είχε… ο υφυπουργός όπως απεδείχθη, ο οποίος συνδέθηκε μία ώρα αργότερα και δήλωσε μάλιστα και πολύ βιαστικός, γιατί είχε να προλάβει την πτήση του…

Πρόλαβε βέβαια στα δύο λεπτά που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη να ρίξει τη «βόμβα» για το Κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα, το οποίο δεν φαίνεται να τον απασχολεί ούτε να τον επείγει…

Περιμένει λέει από τον ΟΑΚ, τα τεύχη δημοπράτησης… Μπουμ…

Και κλείνει…

Λες και έχουν ας πούμε τα Χανιά, κολυμβητήριο, οπότε οκ… Λες και δεν καταρρέει το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, ξεσκέπαστο, χωρίς πετρέλαιο…

Λες και έδωσε λύση για το κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι… Λες και αξιοποιεί τη μελέτη του Πολυτεχνείου για την αποκατάστασή του, λες και έχει απαντήσει στο αίτημα του Δημάρχου για παραχώρηση…

Εκτός τόπου, εκτός χρόνου και σίγουρα εκτός Χανιώτικης πραγματικότητας, για ακόμα μια φορά ο υφυπουργός, τον οποίο οι φορείς των Χανίων δεν περίμεναν απλώς μία ώρα αλλά τον περιμένουν μια ολόκληρη τετραετία….

ΖΑΡΠ…

4 thoughts on “Ο Υπουργός που άργησε μια ώρα (και μια τετραετία)…

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΕΠΑΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ.
    ΟΙ ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ:
    https://www.cccc.gr/gr/cultural-center

    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΕΥΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
    «Έργο μεγάλο ενός σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Καρπός μίας προσπάθειας πολύχρονης και πολυπρόσωπης, το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) αποτελεί καύχημα και διακύβευμα μαζί πολιτιστικό για το δημοτικό συμβούλιο των δημαρχιών οι οποίες, από το 1975 έως το τρέχον έτος 2019, υποστήριξαν όλα τα στάδια της πραγματοποίησης του έργου αυτού, ξεκινώντας από την απόφαση και φτάνοντας μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του και την παράδοσή του στους πολίτες του Ηρακλείου, της Κρήτης, της Ελλάδας, της Μεσογείου.

    Η κτιριακή υποδομή, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και ο τεχνικός εξοπλισμός του, καθιστά το ΠΣΚΗ πόλο έλξης του πολύπλευρου ενδιαφέροντος των καλλιτεχνικών δυνάμεων της Μεγαλονήσου και της Μεσογείου. Η συγκρότηση δε της Διοίκησης του φορέα που υποστηρίζει το έργο τεχνικά, κτιριακά και λειτουργικά –της Πολυμετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε)– καθιστά δυνατή την αρχική στόχευση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Ηρακλείου, το οποίο το 1975, υπό την προεδρία του τότε δημάρχου, Μανόλη Καρέλλη, οραματίστηκε την δημιουργία ενός κέντρου μαζί και άξονα πολιτισμού, που θα λειτουργεί ενοποιητικά στη σύμπραξη λόγου και πολιτισμού των ανθρώπων της Κρήτης, της Ελλάδος, του κόσμου. Όραμα, κρυφή ευχή, φιλοδοξία, καύχημα και ανάγκη που μπολιάστηκε από τη ματιά όσων ακολούθησαν και επικουρικά εμπλούτισαν τον αρχικό σχεδιασμό του, το πολιτιστικό κέντρο που οραματίστηκαν οι πολίτες του Ηρακλείου ανοίγει τις πόρτες του διάπλατα και σας καλωσορίζει.»
    Υ.Γ.: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΟΒΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.

  2. Ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΔΕΝ ΝΤΕΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? ΠΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ?
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ!

  3. στην πατριδα του Ελευθεριου Βενιζελου που υπηρξε πρωτευουσα της Κρητης και εδρα της ελληνικης κυβερνησης για καποιο διαστημα για οσους δεν το ξερουν, με την τεραστια ιστορια και ομορφια, τωρα κατοικουν «προθυμοι» και ιθαγενεις ετοιμοι να προσκυνησουν, να χειροκροτησουν σαν τα στρατιωτακια να σταθουν, να γλυψουν.
    Αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο και αν μας στενοχωρει.
    Φαίνεται απο τους εκπροσώπους που ψηφιζουμε σαν τον Αντιπεριφερειαρχη Νικόλαο Καλογερη που δεν έχει διαμαρτυρηθει μια φορά για οτιδηποτε,
    Φαινεται από την απαθεια που επικρατει για ολα.
    Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω και πιο σκληρες εκφρασεις αλλα το ουσιωδες ειναι οτι εχουμε γινει νενεκοι. Που ακουστηκε να μας βριζει πριν εναν χρονο αυτος ο Αυγενακης, να μας λεει κομπλεξικους και να μη βγαινει ενας ανθρωπος να του απαντησει.
    Περιμεναν εργα ο Καλογερης και ο Δημαρχος και σιωπησαν?
    που ειναι τα εργα τελικα? Τα βλεπετε πουθενα? Συνεπως και κεραταδες και δαρμένοι.
    Αυτα γινονται στην πατρίδα του Πρωθυπουργου σημειωτέον………………… Φανταστειτε τι αερα και τι θράσος έχει αυτος ο Αυγενακης και ποσο σιγουρους μας έχουν.
    ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, Μ……Σ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    1. Γιατι να ενοχληθει ο ανθρωπος? Τον ιδιωτικο του ιπποδρομο τον εφτιαξε, τα αραβικα του αλογα τα εχει, 2 σπιτια εχει σηκωσει απο την αρχη τα τελευταια χρονια. Στα παπακια του ολα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook