Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παραδέχθηκε οτι δεν έχει… ιδέα από αγροτικά!

ο-υπουργός-αγροτικής-ανάπτυξης-παραδ-765174

Κατά κανόνα οι υπουργοί εμφανίζονται ως γνώστες του αντικειμένου τους και ικανοί, λόγω αυτής της γνώσης, να φέρουν με επιτυχία το έργο τους σε πέρας.

Ο Μάκης Βορίδης όμως αποτελεί εξαίρεση, καθώς δηλώνει ευθαρσώς ότι μέχρι πριν δύο μήνες όταν ανέλαβε το υπουργείο του δεν είχε ασχοληθεί ούτε μισή ώρα με τα αγροτικά

Μιλώντας στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (Global Agripreneurs Summit – GAS) που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, με τίτλο «Ο ρόλος του Αγρότη στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης – Defining the Future Farmer 4.0”, ο Μάκης Βορίδης παραδέχθηκε ότι “μέχρι πριν από δύο μήνες δεν είχα την παραμικρή επαφή με αυτό που λέγεται αγροτική ανάπτυξη. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με αυτό. Είμαι 12 χρόνια βουλευτής, όμως δεν είχα αφιερώσει ούτε μισή ώρα από τη ζωή μου για να ασχοληθώ με αυτό που λέγεται αγροτική ανάπτυξη”.

Και συνέχισε την “εξομολόγηση” : “Υπάρχει ο εξής κίνδυνος, πρώτον να είμαι εντελώς άσχετος, που δεν είναι κίνδυνος αλλά βεβαιότητα, αλλά δεύτερον υπάρχει και η πιθανότητα να με καταλάβει η ζέση και η θέρμη του νεοφώτιστου. Άρα, μπορώ να σας πω, ότι ύστερα από δύο μήνες στο τιμόνι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι είμαι γοητευμένος από αυτό τον τομέα που δεν είχα ασχοληθεί πριν ποτέ”.

Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι αγρότες. Τα προβλήματα τους θα λυθούν από τον υπουργό με… Τόλμη και Γοητεία.

Πηγή: altsantiri.gr

2 thoughts on “Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παραδέχθηκε οτι δεν έχει… ιδέα από αγροτικά!

  1. που να ξερει το φασιστομουτρο απο αγροτια και δυσκολη ζωη; αυτος ξερει απο τσεκουρια να (κανει πως) κυνηγαει αναρχικους στα Εξαρχεια. Ουτε να μιλαει δεν ξερει καλα-καλα: «“Υπάρχει ο εξής κίνδυνος, πρώτον να είμαι εντελώς άσχετος, που δεν είναι κίνδυνος αλλά βεβαιότητα, αλλά δεύτερον υπάρχει και η πιθανότητα…» που τους βρισκουνε;;; καλυτερους δεν μπορουσαν; φυσικα και οχι… μονο τετοιοι φελλοι θα αποτελουσαν την νεα δολοπλοκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook