Ο «βιασμός» του Νίκου Ανδρουλάκη

ο-βιασμός-του-νίκου-ανδρουλάκη-1539504

Εχοντας διακηρύξει «υποκλοπές τέλος» η κυβέρνηση, ενοχλείται αφάνταστα από την επιμονή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να διεκδικεί τη διαλεύκανση της υπόθεσης της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ και από το Predator και τον τιμωρεί.

Η πρώτη φάση ήταν ο βομβαρδισμός της κοινής γνώμης με το μήνυμα ότι ο Ν. Ανδρουλάκης χάνει δημοσκοπικά λόγω της εμμονής του στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Η δεύτερη φάση είναι η προπαγάνδα ότι διασύρει την ελληνική δημοκρατία υπηρετώντας κομματικές σκοπιμότητες.

Το είπε Ισπανός ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, μετά την κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην επιτροπή Pega του ευρωκοινοβουλίου, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον Κ. Μητσοτάκη και επιτιθέμενος στο θύμα των παρακρατικών πρακτικών της κυβέρνησης. Και πήρε την πληρωμένη απάντηση του Ν. Ανδρουλάκη, ότι τέτοιου είδους επιχειρήματα χρησιμοποιούν τα καθεστώτα Ορτέγκα και Μαδούρο.

Με την παραδοχή ότι ήταν λάθος η παρακολούθησή του Ν. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε. Και δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα στον Ν. Ανδρουλάκη να μάθει, με νόμιμο τρόπο, για ποιο λόγο συνέβη αυτό και πώς εξηγείται η σύμπτωση της ταυτόχρονης απόπειρας παγίδευσης του τηλεφώνου του από το Predator.

Το σύστημα Μητσοτάκη απαιτεί από τον Ν. Ανδρουλάκη να σιωπήσει, να πάψει να ασχολείται με αυτό που του έκαναν και να δείξει διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης.

Απαιτούν, δηλαδή, από το θύμα του βιασμού να συγχωρήσει το βιαστή του και, γιατί όχι;, να τον αγαπήσει. Οπωσδήποτε να μην κάνει μήνυση και να μην τον εκθέσει στον περίγυρο. Ναι αποδεχτεί, δηλαδή, ότι έφταιγε που βιάστηκε.

Πόσο θα αντέξει την πίεση ο Ν. Ανδρουλάκης; Η απάντηση έχει ενδιαφέρον που υπερβαίνει το πολιτικό μέλλον του ίδιου και την προοπτική του κόμματός του. Αφορά την υγεία των θεσμών και της δημοκρατίας στη χώρα μας. Μας αφορά όλους.

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook