Ο Τσίπρας με δημοσιογράφους σε χαλαρό κλίμα στο Μικρολίμανο: Τι είπε για εκλογές και… Ολυμπιακό | Video + Photos

ο-τσίπρας-με-δημοσιογράφους-σε-χαλαρό-1695899

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, που διεκδικεί την επάνοδό του στην πρωθυπουργία της χώρας ύστερα από 4 χρόνια, συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/05), στον Πειραιά, με διαπιστευμένους δημοσιογράφους και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των αυριανών (21/05) βουλευτικών εκλογών 2023.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του παραθέτουν το παραδοσιακό γεύμα στους δημοσιογράφους που κάλυψαν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου.

Ακόμα, στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. υπάρχει αισιοδοξία μιας και εκτιμούν ότι το κόμμα έπεισε ως προς τις θέσεις του για ζητήματα που ανέδειξε κατά την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα, σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανακτήθηκαν δεσμοί με σημαντικά τμήματα της κοινωνίας και, μάλιστα, σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με το 2019.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, έκανε σχόλιο και για τον αυριανό (21/05) αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό της Euroleague 2023, επισημαίνοντας χιουμοριστικά: «Δεν πρέπει να κάνουμε δηλώσεις εκείνη την ώρα, δεν θα τις δει κανένας!».

 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook