Ο Τσίπρας για την κυβερνητική κάλυψη στον Διαματάρη – «Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο» | Video

ο-τσίπρας-για-την-κυβερνητική-κάλυψη-σ-961349

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας μετά την κάλυψη που παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν έχει μεταπτυχιακό από το Columbia, μετά τις αποκαλύψεις του kalami.us.

«Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο…», σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Facebook και έστρεψε τα βέλη του προσωπικά στον πρωθυπουργό.

«Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι το θέμα έχει κλείσει για την κυβέρνηση από τη στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι παρακολούθησε τα μαθήματα αλλά δεν πήρε πτυχίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook