Ο τρόπος για να κερδίζεις πάντα στο «Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί»

ο-τρόπος-για-να-κερδίζεις-πάντα-στο-πέ-1141168

Και ποιος δεν το έχει παίξει ως παιδί; Και ποιος δεν το παίζει ακόμη και τώρα, αν έχει παιδί. Μιλάμε φυσικά για το κλασικό πια παιχνίδι «Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί» που ναι μεν είναι απλό, αλλά και να κολλάς σε κάνει και να εκνευρίζεσαι στο τέλος αν χάνεις.

Αν, λοιπόν, θέλεις εσύ να κερδίζεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το Πανεπιστήμιο Zhejiang αποκάλυψε το μυστικό (ή τη στρατηγική αν θέλετε) που θα φέρει τη νίκη. Σύμφωνα, με την έρευνα που έκαναν, ο παίκτης που κερδίζει τον πρώτο γύρο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση και στον επόμενο γύρο. Ο παίκτης, πάλι, που έχασε, συνήθως ξεκινάει με τον συνδυασμό που έκανε προηγουμένως ο αντίπαλός του που νίκησε.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το χαρτί χρησιμοποιείται λιγότερο με ποσοστό 29,6%, ενώ ακολουθεί το ψαλίδι με ποσοστό 35%. Η πέτρα είναι αυτή που χρησιμοποιείται συχνότερα με ποσοστό 35,4%.

Επίσης, οι περισσότεροι παίκτες και κυρίως οι άντρες ξεκινάνε συνήθως με την πέτρα. Γι’ αυτό έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε αν ξεκινήσετε με χαρτί.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook