Ο Τριαντάφυλλος στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη για Σάκη και Μαριαλένα: «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα…»

ο-τριαντάφυλλος-στέλνει-μήνυμα-στον-γ-1213519

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου-ΚουFamily» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και μετά από σχετική ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Πήγα στους γονείς και του Σάκη και της Μαριαλένας γιατί το υποσχέθηκα. Ο Σάκης είναι αδερφός μου και η Μαριαλένα το ίδιο. Περάσαμε ωραία με τα παιδιά, περάσαμε και δύσκολα. Έχουμε ίδιες απόψεις και συμφωνούμε σε πολλά θέματα. Ο Σάκης είναι ένα τίμιο παιδί που παλεύει, η Μαριαλένα ένα φτωχό κορίτσι που παλεύει. Χαίρομαι που είναι αδέλφια μου, τους αγαπάω. Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα και η Μαριαλένα έχει γοητευτεί από αυτό που έκανε ο Σάκης γι’ αυτήν. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος είπε με χιούμορ για τον Γιώργο Λιβάνη: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν τον δω θα του πω ότι εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Εγώ ήμουν στους κόκκινους και τα παιδιά στους μπλε. Η Μαριαλένα δεν ήθελε να βλέπει τον Σάκη όταν ήρθε στο παιχνίδι, αλλά μετά σμίξανε. Κι εγώ τους βρήκα… έτοιμους στην κόκκινη ομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να πω στη Μαριαλένα γιατί είσαι με τον Σάκη; Άρα εγώ, Γιώργο μου, δεν φταίω σε τίποτα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook