Ο Τουρισμός ύπνου, η νέα, αναδυόμενη τάση στα ταξίδια

ο-τουρισμός-ύπνου-η-νέα-αναδυόμενη-τάσ-1703847
cottonbro studio on Pexels

Με την ποιότητα ύπνου να αποτελεί θέμα μεγάλου επιστημονικού ενδιαφέροντος, λόγω του σημαίνοντα ρόλου της στην εν γένει ποιότητα ζωής των ανθρώπων, ο τουρισμός ύπνου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές τάσεις του 2023.

Ο τουρισμός ύπνου κερδίζει ολοένα έδαφος, καθώς πάνω από το 40% των ανθρώπων έχουν μειωμένη ποιότητα ύπνου από την εποχή της πανδημίας, όπως προέκυψε σε έρευνα που πραγματοποίησε η Journal of Clinical Sleep Medicine.

Σύμφωνα με την έρευνα, η παγκόσμια υγειονομική κρίση έχει αναμφίβολα επηρεάσει τις συνήθειες ύπνου των ανθρώπων, ενώ η ο ξεκούραστος ύπνος αποτελεί σημείο αναφοράς στη συνολική ευεξία.

Ενώ, ο αριθμός των ταξιδιωτών που αναζητούν ξεκούραση, χαλάρωση και ευεξία στις διακοπές αυξάνεται ολοένα, η εταιρία Emma – The Sleep Company “αγκαλιάζει” την ακμάζουσα τάση του τουρισμού ύπνου, ανοίγοντας δύο ξενοδοχεία ύπνου, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και στην Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Η εμπειρία ύπνου στα Emma Sleep Hotel

Κατά την άφιξη στο Emma Sleep Hotel, στο Σίδνεϊ, τους επισκέπτες υποδέχεται ο Snoreman, δίνοντας τον τόνο για μια αξέχαστη περιπέτεια με επίκεντρο τον ύπνο.

Η περιοχή Rest-Ception παρέχει έναν άνετο χώρο για να τακτοποιηθούν και να χαλαρώσουν οι επισκέπτες, ενώ ένας ειδικός υπνολόγος θα είναι διαθέσιμος για να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές ύπνου, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και καθοδήγηση για τη βελτιστοποίηση των συνηθειών ύπνου των επισκεπτών.

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τα βραβευμένα στρώματα και κρεβάτια της Emma, ενώ οι επισκέπτες καλούνται επίσης να επιλέξουν το τέλειο μαξιλάρι Emma, με βάση τις προτιμήσεις τους. Εν τω μεταξύ, στην τηλεόραση είναι διαθέσιμες ταινίες εμπνευσμένες από τον ύπνο.

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου, η καθηλωτική εμπειρία συνεχίζεται με προσαρμοσμένα κοκτέιλ βασισμένα στην τεχνογνωσία ύπνου της Emma. Σε όλο το ξενοδοχείο παίζει χαλαρωτική μουσική, παρέχοντας το τέλειο σκηνικό για χαλάρωση και απόλαυση.

Στην Ταϊπέι, η Emma συνεργάζεται με το Monka Hotel για να παρουσιάσει το πρώτο Emma Sleep Hotel στην Ασία.

Το ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στον εμβληματικό ναό Longshan, ανακαινίστηκε πλήρως υπό την επίβλεψη της Emma.

Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένο με βραβευμένα προϊόντα της εταιρίας, από τα κρεβάτια μέχρι τα μαξιλάρια, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία ύπνου Emma για όλους τους επισκέπτες.

money-tourism.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook