Ο “τιμοκατάλογος” των πριβέ πάρτι – Νέα στοιχεία για το κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών

ο-τιμοκατάλογος-των-πριβέ-πάρτι-1194181

Nέα πολυσέλιδη αναφορά και σημαντικά στοιχεία για το κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών σε πριβέ πάρτι έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσω της Ιντερπόλ, οι αστυνομικές υπηρεσίες των δύο χωρών βρίσκονται σε συνεργασία για την ολοκλήρωση των ερευνών που αφορούν την πολύκροτη υπόθεση, καθώς φαίνεται πως το ίδιο κύκλωμα, το οποίο δρούσε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είχε αναπτύξει δράση και στην Κύπρο, αλλά και στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι δύο αστυνομικές υπηρεσίες έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένα ονόματα, ενώ έχουν διακριβώσει και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε το κύκλωμα. Τα στοιχεία που ερευνούν οι ελληνικές και οι κυπριακές Αρχές προέρχονται τόσο από ψηφιακές συνομιλίες που διαθέτουν από διάφορες πηγές όσο και από την αναφορά των 47 σελίδων, την οποία έχει αποστείλει σε ελληνική και κυπριακή Αστυνομία ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μέσω του δικηγόρου του Γιώργου Ζήση.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις έρευνες παίζει η διακρίβωση του οικονομικού οφέλους που είχαν οι επικεφαλής του κυκλώματος και διοργανωτές των πριβέ πάρτι. Οπως αναφέρουν οι πηγές, οικονομικό όφελος πράγματι υπήρχε και, μάλιστα, ήταν απολύτως καθορισμένο, βάσει συγκεκριμένων «τιμοκαταλόγων». Οι επικεφαλής του κυκλώματος, με τη βοήθεια μεσαζόντων, προσέγγιζαν συγκεκριμένες κοπέλες μέσω Instagram και στη συνέχεια τις πλήρωναν, με διαφορετικά ποσά κάθε φορά, ώστε να παρευρεθούν σε πάρτι που, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2020, διοργανώνονταν σε ιδιωτικές βίλες ή ακόμα και σε σουίτες ακριβών ξενοδοχείων.

Μάλιστα, τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι πολλές φορές οι άνθρωποι που πήγαιναν σε αυτά τα πάρτι, δηλαδή οι πελάτες του κυκλώματος, «παρήγγελλαν» συγκεκριμένες κοπέλες από τους διοργανωτές. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα που πληρώνονταν οι κοπέλες ήταν περισσότερα. Επιπλέον, τα κέρδη του κυκλώματος προέρχονταν από το «εισιτήριο» που πλήρωναν οι πελάτες, δηλαδή το χρηματικό ποσό που τους έδιναν για να γίνουν δεκτοί στα πάρτι.

Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, το ύψος του «εισιτηρίου» καθοριζόταν από τις κοπέλες που θα παρευρίσκονταν σε αυτό.

Από Αθήνα έως Ντουμπάι τα πριβέ πάρτι

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ελληνικές Αρχές ερευνούν συνολικά εννέα άτομα ως εμπλεκόμενα στο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών. Πρόκειται για ανθρώπους που είναι γνωστοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ως επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης, αλλά και για άτομα που εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα. Ακόμη, οι Αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους και ονόματα γυναικών που συμμετείχαν τακτικά σε πριβέ πάρτι.

«Βλέπουμε γυναίκες, εντελώς άσημες, να είναι ιδιαίτερα ενεργές σε διάφορες εκδηλώσεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Κύπρο και Ντουμπάι.

Περισσότερα, στο δημοσίευμα της realnews (δείτε εδώ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook