«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβαίνει στις εκλογές σαν φτωχός συγγενής»: Ανασυγκρότηση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στα Χανιά

ο-συριζα-δεν-κατεβαίνει-στις-εκλογές-1704221

Ανοιχτή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, στον απόηχο των εκλογών της 21ης Μαΐου και εν όψει της νέας προεκλογικής περιόδου για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουνίου.

Στη συνεδρίαση έγινε ένας απολογισμός της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου, ενώ παράλληλα τέθηκαν επί τάπητος ο τρόπος που θα πρέπει να γίνει ανασυγκρότηση για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Η δική μας στάση θα είναι η ανάδειξη του προγράμματος, γιατί το πρόγραμμα δεν αναδείχθηκε», τόνισε o Πάνος Ρήγας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που ήταν κεντρικός ομιλητής στη συνεδρίαση, συμπληρώνοντας πως «η Νέα Δημοκρατία έχει κρυφό πρόγραμμα».  Ακόμα στάθηκε στην στόχευση του κόμματος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνητικό πρόγραμμα και διεκδικεί κάθε ψήφο του ελληνικού λαού, ακόμα και εκείνων που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία».

Ως στρατηγική ήττα χαρακτήρισε ο κύριος Ρήγας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απλή αναλογική.

«Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές σαν φτωχός συγγενής» ξεκαθάρισε ο Παύλος Πολάκης, «έχουμε πάρει τα μαθήματα από το χαστούκι που δεχτήκαμε» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το τι έφταιξε για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε ο Παύλος Πολάκης, ήταν η υποτίμηση της επίδρασης που είχαν στους πολίτες τα pass και οι χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν από την επιστρεπτέα προκαταβολή, τις απευθείας αναθέσεις και τις υπεργολαβίες, ενώ τόνισε πως ήταν λάθος η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης, στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνήθηκε το πρόγραμμα του κόμματος αλλά και στις δηλώσεις στελεχών οι οποίες επηρέασαν τους ψηφοφόρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook