Ο σύντροφος… Βουλγαραποστόλης

Προ εκπλήξεως… μεγάλης, βρέθηκαν οι συγκεντρωμένοι στη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Μάλεμε το βράδυ της Παρασκευής, με την εμφάνιση-βόμβα που έκανε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.

Ο Βουλγαραποστόλης -όπως τον φωνάζω και του αρέσει κιόλας- έκανε “ντου” στην σύσκεψη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των συγκεντρωμένων, ενώ ανέβηκε στο βήμα και μίλησε, με φόντο… “ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ”.

Στην τοποθέτησή του μάλιστα, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χανίων αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνουν αλλαγές και νέα αποκέντρωση εξουσιών, ώστε να ενισχυθεί η τοπική αυτοδιοίκηση και να είναι αποτελεσματικότερη.

Ναι, ο Βουλγαραποστόλης…

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί δε και στο πόσο απέτυχαν, τόσο ο Καλλικράτης όσο και ο Κλεισθένης, να βοηθήσουν ώστε να λύνονται τα προβλήματα της επαρχίας, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνδρομή του κεντρικού κράτους.

Ναι, ο Βουλγαραποστόλης…

Και για αποκορύφωμα, είπε ότι το σύστημα, από εκεί που διόριζε τον Νομάρχη απευθείας, έρχεται με τους τελευταίους νόμους, να δώσει αυτή τη δυνατότητα σε κάθε Περιφερειάρχη να διορίζει εκείνος όποιον επιθυμεί για χωρικό Αντιπεριφερειάρχη…

Ε ναι, σίγουρα το είπε ο Βουλγαραποστόλης, που διορίστηκε δύο φορές… Και μετά και την σημερινή του τοποθέτηση μην περιμένει να τον πάρει σύμβουλο ο Αρναουτάκης. Καλιά στα πορτακάλια…

Τώρα το τι θέλησε να συμβολίσει με την παρουσία του στη σύσκεψη του ΚΚΕ ο “σύντροφος”, είναι απορίας άξιο…

Λέτε να αφήσει τους πράσινους συντρόφους και να κάνει παρέα πλέον με τους κόκκινους; Αυτό έλλειπε τώρα να τον δούμε και σε κάνα ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά τόπους… Μη χειρότερα!

ΥΓ. Πάντως τα κόκκινα του πάνε… μην το αρνηθείς Αποστόλη μου, δες και τη φωτογραφία!

ΖΑΡΠ…

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
  ΠΑΕΙ ΤΟ’ ΧΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΑ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΘΟΛΩΣΕ.
  ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ ΕΦΗΒΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019…
  ΖΑΡΠ και ΖΑΡΠ και ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ