Ο σύντροφος της Μέγκαν Φοξ φοράει μενταγιόν με το… αίμα της στο λαιμό του

ο-σύντροφος-της-μέγκαν-φοξ-φοράει-μεντ-1179386

Ο Machine Gun Kelly, το νέο αγόρι της Μέγκαν Φοξ, αποκάλυψε ότι φοράει ένα φιαλίδιο με το αίμα της ηθοποιού γύρω απ’ τον λαιμό του.

Ο 30χρονος ράπερ, τραγουδιστής και τραγουδοποιός έγραψε ένα παθιασμένο μήνυμα σχετικά με την ηθοποιό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Instagram.

«Φοράω το αίμα σου στο λαιμό μου», έγραψε ενώ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με την αγαπημένη του. Ένα emoji- κουζινομάχαιρο και σταγόνες αίματος συνόδευαν την λεζάντα.

Σε μια από της φωτογραφίες του φαινόταν ένα σφαιρικό μενταγιόν με ένα έντονο κόκκινο στίγμα στο κέντρο.

Πολλοί θα θυμούνται πως κάτι ανάλογο είχαν κάνει και στο παρελθόν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπίλι Μπολ Θόρτον που ήταν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2003. Το ζευγάρι φορούσε πανομοιότυπα οβάλ μενταγιόν τα οποία περιείχαν το αίμα τους.

Ο Machine Gun Kelly μίλησε δημόσια για την σχέση του με την Φοξ τον περασμένο Ιούλιο. Οι δυο τους συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Midnight in the Switchgrass».

Τότε ο ράπερ είχε μοιραστεί μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με την αγαπημένη μπροστά στον καθρέφτη και είχε γράψει: «περίμενα μια αιωνιότητα για να σε ξαναβρώ».

Ο Machine Gun Kelly έχει μάλιστα εξομολογηθεί πως η Μέγκαν Φοξ είναι η πρώτη του αγάπη.

Η ηθοποιός, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Brian Austin Green τον Νοέμβριο, δημοσίευσε επίσης μια σειρά φωτογραφιών αφιερώνοντάς του ένα ποίημα και αναφερόμενη στον ράπερ ως το «ασυνήθιστα όμορφο αγόρι» της.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook