Ο συνολικός μισθός του Στάθη Σχίζα από το Survivor είναι 10 φορές μικρότερος από του Άρη Σοϊλέδη

ο-συνολικός-μισθός-του-στάθη-σχίζα-από-1481507

Ο Στάθης Σχίζας ήταν από τους πιο χαμηλόμισθους στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο μισθός του από το reality να μην έχει καμία σχέση με τα ποσά που έχουμε ακούσει.

Όταν στις αρχές Μαρτίου ο Στάθης Σχίζας έμπαινε στο Survivor, ελάχιστοι τον γνώριζαν και ακόμα πιο λίγοι περίμεναν ότι τελικά θα έβγαινε ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Κι όμως, ο διάσημος πλέον κικμπόξερ κατάφερε να φτάσει ως το τέλος, κερδίζοντας με την στάση του το κοινό. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως ένα μεγάλο μέρος του επάθλου θα πάει στα παιδιά με καρκίνο…

Ο Στάθης Σχίζας όμως, ήταν από τους πιο χαμηλόμισθους του παιχνιδιού, καθώς στη συμφωνία που είχε κάνει η πλευρά του με την παραγωγή και τον Acun, ο εβδομαδιαίος μισθός του ήταν μόλις 1.000 ευρώ.

Όχι πως είναι λίγα στις μέρες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τα ποσά που έχουμε ακούσει για άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα του Άρη Σοϊλέδη. Ο αντίπαλός του στον τελικό του Survivor είχε κάνει deal που το σχετικό ποσό ανέβαινε στις 7.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο Στάθης Σχίζας κέρδισε στις 18 εβδομάδες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο 18.000 ευρώ, την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ θα λάβει για τις 26 εβδομάδες που έμεινε εκεί περίπου 182.000. Δέκα φορές περισσότερα δηλαδή…

Βέβαια στο ποσό του Στάθη Σχίζα, θα πρέπει να προστεθούν και οι 100.000 του επάθλου.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook