Ο συνδυασμός φυσικών συστατικών για να καθαρίσετε τέλεια το ξύλο κοπής

ο-συνδυασμός-φυσικών-συστατικών-για-ν-1443805

Όσον αφορά το να διατηρείτε την κουζίνα σας καθαρή, θα μπορούσαμε πιθανώς όλοι να συμφωνήσουμε ότι όσο πιο εύκολη και οικονομικά αποδοτική είναι η μέθοδος, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, τι γίνεται αν είστε ευαίσθητοι σε σκληρές χημικές ουσίες, όπως η χλωρίνη, για παράδειγμα;

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο να αναζητήσετε μια πιο φυσική λύση για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε την κουζίνα. Αντικείμενα όπως το ξύδι και η μαγειρική σόδα αποτελούν εδώ και καιρό βασικό στοιχείο για έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και το δέρμα τρόπο για να διατηρείτε την κουζίνα σας πεντακάθαρη.

Όσον αφορά τον καθαρισμό του ξύλου κοπής, πρέπει να είστε προσεκτικοί με το πώς και τι χρησιμοποιείτε για να το καθαρίσετε, επίσης. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο φυσικά συστατικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα οποία θα σας φέρουν τέλεια αποτελέσματα, που δεν θα πιστεύετε!

Λεμόνι και αλάτι ο τέλειος συνδυασμός για να καθαρίσετε το ξύλο κοπής

Για να διατηρήσετε το ξύλο κοπής σας απαλλαγμένο από επιβλαβή βακτήρια και για να αποτρέψετε τη δημιουργία λεκέδων, λοιπόν, το housedigest.com προτείνει να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό λεμονιού και αλατιού. Τα λεμόνια περιέχουν ένα ισχυρό κιτρικό οξύ, το οποίο καταπολεμά τα βακτήρια και τους μύκητες και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην ανόρθωση λεκέδων από διάφορες επιφάνειες, σύμφωνα με το The Spruce. Στην περίπτωση της ξύλινης σανίδας κοπής σας, το κιτρικό οξύ διεισδύει στην επιφάνεια για να απολυμαίνει και να αφαιρεί σκληρές μυρωδιές και λεκέδες.

Τώρα, αν συνδυάσετε την απολυμαντική δύναμη ενός λεμονιού με τις λειαντικές ιδιότητες του αλατιού, τότε έχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό. Για καλύτερα αποτελέσματα, το Today προτείνει να χρησιμοποιήσετε χοντρό αλάτι -το αλάτι kosher θα λειτουργούσε τέλεια- και να το πασπαλίσετε στο ξύλο κοπής. Στη συνέχεια, πάρτε ένα λεμόνι -είτε φρέσκο ​​είτε κάποιο που έχει ξεχαστεί λίγο στο ψυγείο σας- και κόψτε το στη μέση.

Χρησιμοποιήστε το εσωτερικό τμήμα για να τρίψετε το αλάτι μέσα και γύρω από την επιφάνεια της σανίδας. Η αμμώδης υφή του αλατιού και του κιτρικού οξέος στο λεμόνι θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων και των λεκέδων καθώς θα απολυμαίνουν, ταυτόχρονα, το ξύλο κοπής σας. Όταν τελειώσετε, απλώς περάστε το ξύλο κοπής κάτω από ζεστό νερό και στεγνώστε με μια πετσέτα κουζίνας.

newsbeast.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook