Ο στυγνός εκβιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη

ο-στυγνός-εκβιασμός-του-νίκου-ανδρουλ-1501878

Πρώτα ήταν ένα δημοσίευμα της «Εσπρέσσο» για έναν πολιτικό που δέρνει τις συντρόφους του.

Μετά έκανε ανάρτηση-κουιζ, με συναφές περιεχόμενο, ο Φαήλος Κρανιδιώτης (του κόμματος Μπογδάνου-Τζήμερου), χωρίς όνομα.

Την αναπαρήγαγε και η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ αλλά την κατέβασε μετά από κατακραυγή.

Και ύστερα ήρθε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Ρωμανός, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, συνέδεσε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς δηλώνει ότι γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ υποστήριξε, ότι: «Ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει «να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα».

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που καταγγέλλοντας την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την αποκάλυψη του μητσοτατικού παρακράτους.

Η επιμονή του στη διαλεύκανση της υπόθεσης συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο ξετύλιγμα του κουβαριού και στις παραιτήσεις των Γρ. Δημητριάδη και Π. Κοντολέοντος.

Αυτό φαίνεται πως δεν του το συγχωρούν στο Μέγαρο Μαξίμου και, άτσαλα, προσπαθούν να τον διασύρουν ώστε να απαξιωθούν όλα όσα συνδέονται με την παρακολούθησή του.

Σκοτεινές φήμες κατακλύζουν πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μέρες. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι τεκμηριωμένο και τίποτα δεν διακινείται επίσημα.

Ακόμη και οι διαρροές ότι ουκρανικές και αρμενικές υπηρεσίες ζήτησαν από την ΕΥΠ την παρακολούθησή του διαψεύδονται από τις πρεσβείες.

Η «συγγνώμη» του Κ. Μητσοτάκη στον Ν. Ανδρουλάκη μέσω «Βήματος» προφανώς δεν αρκεί για να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η εμπιστοσύνη στη σχέση τους.

Τους χωρίζει πλέον άβυσσος και το γεγονός ότι ο Ν. Ανδρουλάκης δεν απάντησε στο τηλεφώνημα του Γ. Γεραπετρίτη είναι απλώς ενδεικτικό της καχυποψίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις προθέσεις της ομάδας Μητσοτάκη.

Κάθε συζήτηση για μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ αυτή τη στιγμή φαίνεται εντελώς ανεδαφική.

Η δεξιά πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ σιωπά και παρακολουθεί με αμηχανία και ανησυχία τις εξελίξεις.

Ακόμη και εκπρόσωποι του ακραίου κέντρου εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απογοήτευσή τους από τον πρωθυπουργό.

O παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ από Σεπτέμβριο, Γ. Κουβαράς, γράφει στο protagon: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ίσως ο πιο κερδισμένος της υπόθεσης από πολιτική σκοπιά. Το “αντί – ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο” δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα που θα φανεί στην πορεία αν μπορεί να ξεπεραστεί, ο Ανδρουλάκης έρχεται εκ των πραγμάτων πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και η στρατηγική Τσίπρα για “προοδευτικό μέτωπο” βρίσκει νέο αφήγημα».

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν πολλούς λόγους να μη μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook