O Σπύρος Πετρουλάκης επιβεβαίωσε το απόλυτο spoiler για τον «Σασμό»

o-σπύρος-πετρουλάκης-επιβεβαίωσε-το-απ-1444508

Καλεσμένος στη «Super Κατερίνα” του Alpha βρέθηκε ο Σπύρος Πετρουλάκης. Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός” που βασίζεται η ομώνυμη επιτυχημένη σειρά συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της κι έκανε τις δικές του αποκαλύψει για όλα όσα θα δούμε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, ο Σπύρος Πετρουλάκης επιβεβαίωσε όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για το γεγονός ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σώσει την Αργυρώ λέγοντας: «Αυτοί οι δύο άνθρωποι όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα δουν τον τρόπο που ξανασμίγουν, όχι ερωτικά, αλλά σωματικά. Θα το δούμε πολύ σύντομα αυτό (σ.σ ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σωθεί η Αργυρώ). Είναι μια μέγιστη πράξη αγάπης.

Μια βαθιά ανθρώπινη πράξη που κι εγώ μέσα από το βιβλίο μου ήθελα να δώσω αυτό το παράδειγμα στην κοινωνία. Στην ουσία αυτός είναι ο «Σασμός” που υπάρχει γιατί μια μάνα, η Μαρίνα, συγχωρεί τον φονιά του παιδιού της γιατί σώζει το άλλο παιδί έτσι. Η Αργυρώ θα το μάθει στην ώρα της. Μάλλον στην επόμενη σεζόν” και πρόσθεσε: «Ο Ορφέας θα ζει μέσα στο κορμί της γυναίκας που αγαπά. Στην ουσία ο «Σασμός” είναι αυτό: δίνω ένα κομμάτι από το σώμα μου και το δέχεται το αντίπαλο δέος. Ο «Σασμός” όμως μπορεί να είναι κι ο μικρός Πετρής που είναι γιος από τους δυο”.

Για τη σχέση του Σταύρου με την Αργυρώ είπε: «Με τον Σταύρο απ’ ότι έχω διαβάσει από το σενάριο θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα στη σχέση τους όπου σιγά-σιγά θα απομακρύνουν το ζευγάρι. Θα έρθει ομαλά μια ρήξη”.

yupiii.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook