Ο σωστός τρόπος να απλώνεις την κρέμα ματιών για να έχει άμεσο αποτέλεσμα

ο-σωστός-τρόπος-να-απλώνεις-την-κρέμα-μ-1636853

Δεν αρκεί να απλώνεις με το δάχτυλό σου την κρέμα κάτω από τα μάτια για να έχει δράση. Πρέπει να κάνεις και άλλες ενέργειες.

Τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και υπάρχει λόγος που σου το λέω αυτό. Βλέπεις, το δέρμα εκεί είναι πολύ λεπτό με αποτέλεσμα και το παραμικρό ίχνος κούρασης και εξάντλησης να είναι ορατό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι μαύροι κύκλοι δεν είναι και δύσκολο να φανούν, μαζί με τα σημάδια γήρανσης όσο περνά ο χρόνος.

Και ακριβώς εκεί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση και η χρήση της κρέμας ματιών. Η καθημερινή χρήση όμως- όχι η περιστασιακή όποτε τα βλέπεις σκούρα. Όταν, ωστόσο, χρησιμοποιείς την κρέμα ματιών πρέπει και να το κάνεις σωστά για να δεις άμεσο αποτέλεσμα. Παρακάτω, θα βρεις όλα τα tips που θα σε σώσουν και θα σε βοηθήσουν να πεις «αντίο» σε έντονα σημάδια γήρανσης και κούρασης μαζί.

Τα tips για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα η κρέμα ματιών:

Tip 1: Η κρέμα ματιών είναι άκρως απαραίτητη

Η κρέμα ματιών έχει μικρότερο μοριακό βάρος από την ενυδατική κρέμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να διεισδύσει καλύτερα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Και ναι, είναι άκρως απαραίτητη.

Tip 2: Χρησιμοποίησέ τη πρωί και βράδυ

Ναι μεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς την κρέμα ματιών και το πρωί, αλλά ακόμα πιο αναγκαία είναι η χρήση της το βράδυ. Κι αυτό, γιατί τις νυχτερινές ώρες και όσο εσύ κοιμάσαι τα συστατικά που περιέχει η κρέμα δρουν πιο έντονα με αποτέλεσμα το πρωί να είναι ακόμα πιο φωτεινό και ξεκούραστο το δέρμα.

Tip 3: Κάνε layering μόνο όταν χρειάζεται

Άσε τα πολλά-πολλά και τους ορούς ματιών ή τα boosters. Αν δεν τα χρειάζεσαι, χρησιμοποίησε απλά και μόνο την κρέμα ματιών σου.

Tip 4: Πρώτα το πρόσωπο, μετά τα μάτια

Κάνε καθαρισμό προσώπου, άπλωσε τον ορό, την ενυδατική κρέμα και στο τέλος την κρέμα ματιών. Προσοχή! Κρέμα ματιών βάζεις μόνο στους μαύρους κύκλους και στο κόκαλο του φρυδιού, όχι στο άνω βλέφαρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταλήξεις με πρησμένα μάτια.

Επίσης, χρησιμοποιείς μόνο τον παράμεσο, διότι αυτό είναι το δάχτυλο με τη λιγότερη μυική δύναμη. Και επειδή ακριβώς το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητο δεν χρειάζεται να του ασκήσεις πίεση με κανένα από τα υπόλοιπα δάχτυλα.

Tip 5: Χρησιμοποίησε ένα beauty tool για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Αν θέλεις να δεις πιο ορατά και άμεσα αποτελέσματα στην περιοχή των ματιών, χρησιμοποίησε στη ρουτίνα ομορφιάς σου και ένα beauty tool, όπως για παράδειγμα ένα face roller. Αφού, λοιπόν, απλώσεις την κρέμα κάνε με ανοδικές κινήσεις ελαφρύ μασάζ για λίγα λεπτά και θα δεις ότι το βλέμμα σου θα γίνει αμέσως πιο φρέσκο και λαμπερό.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook