Ο Σκρέκας λέει να μην ξεχνάμε θερμοσίφωνα και φώτα | Video

ο-σκρέκας-λέει-να-μην-ξεχνάμε-θερμοσίφ-1377176

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απαντά στις δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, ο οποίος μιλώντας για τους υψηλούς λογαρισμούς ρεύματος συμβούλεψε τους πολίτες να κλείνουν θερμοσίφωνα και φώτα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση ο Κώστας Σκρέκας «τέλος Σεπτεμβρίου υποστήριζε ότι η αύξηση στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι 2-3 ευρώ. Οι λογαριασμοί όμως έρχονται 3-4 φορές αυξημένοι. Σήμερα όμως κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο με όσα είπε. Αντί για μέτρα προστασίας πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα και τα φώτα.

«Το να υποτιμά με τόσο χυδαίο τρόπο ο υπουργός την νοημοσύνη πολιτών που βρίσκονται σήμερα σε οικονομικό αδιέξοδο δείχνει τον βαθμό της ηθικής παρακμής της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Η κοινωνία απαιτεί άμεσες πρωτοβουλίες, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και καλεί την κυβέρνηση να πάρει συγκεκριμένα και ουσιαστικά μέτρα όπως,

  • Παρέμβαση στην τιμολογιακή πολιτική για την μείωση της τιμής του ρεύματος.
  • Μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο
  • Άμεση αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να φύγουν!» σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Νάσος Ηλιόπουλος: Προκλητικοί και επικίνδυνοι, πρέπει να φύγουν

Τις δηλώσεις του Κώστα Σκρέκα σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτηση του στο twitter.

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Σκρέκας που υποστήριζε ότι η αύξηση στο ρεύμα θα είναι 2-3 ευρώ σήμερα, αντί για μέτρα στήριξης, έδινε οδηγίες να μην ξεχνάμε ανοιχτά τα φώτα και το θερμοσίφωνα. Προκαλούν τους πολίτες που βλέπουν λογαριασμούς 3-4 φορές αυξημένους».

Την ανάρτηση του κλείνει λέγοντας για την κυβέρνηση και το9υς εκπροσώπους της ότι «είναι επικίνδυνοι, πρέπει να φύγουν!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook