Ο Σημανδηράκης διέγραψε από την παράταξη την Χρυσούλα Χατζηδάκη – Δείτε την απόφαση

Διεγράφη από την δημοτική παράταξη «Για τα Χανιά» η Χρυσούλα Χατζηδάκη, μετά από απόφαση. Οι λόγοι, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση αφορούν: αντιδεοντολογική στάση της κας Χατζηδάκη κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη διαφοροποίησή της από τις αποφάσεις της παράταξης και την άρνησή της να υποβάλλει την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΧ (δείτε ΕΔΩ).

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ», συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 και αποφάσισε τα εξής:

Η δημοτική σύμβουλος Χρυσή Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη, η οποία ήταν μέλος της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ», μετά την από 14η Ιανουαρίου 2022 σύμπραξη με την παράταξη «ΧΑΝΙΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», από σήμερα διαγράφεται από μέλος της παράταξης.

Οι λόγοι της διαγραφής της από τη δημοτική ομάδα, αφορούν: στην αντιδεοντολογική στάση της κ. Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη διαφοροποίησή της από τις αποφάσεις της παράταξης και την άρνησή της να υποβάλλει την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Χανίων, όπως της ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων, με γραπτή επιστολή του προς την ίδια.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦρίκη: Πατέρας και γιαγιά βίαζαν 4χρονο και το βιντεοσκοπούσαν! Σοκάρει η κατάθεση του παιδιού
Επόμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ