O Σαρρής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 6ο Γυμνάσιο Αμπεριάς

o-σαρρής-άσκησε-το-εκλογικό-του-δικαίωμ-867032

Στο 6ο Γυμνάσιο Αμπεριάς, μετέβη το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, Γιάννης Σαρρής για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο άνθρωπος», τον οποίο συνόδευαν στο εκλογικό τμήμα της περιοχής υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, μιλώντας σε δημοσιογράφους δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα.
«Σήμερα είναι μέρα συμμετοχής, μέρα δημοκρατίας και ευχόμαστε με πολιτισμένο και δημοκρατικό τρόπο οι άνθρωποι να  εκφράσοτυν τη θέλησή τους για τα διακυβεύματα που έχουμε σήμερα. Είμαστε σίγουροι ότι με την ετυμηγορία των Χανιωτών θα απομονωθούν όλες εκείνες οι φωνές, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο εκφράσαν τις πολιτικές του παραγοντισμού και των πελατειακών σχέσεων. Ότι θα κρίνουν με προτέραιότητα το συμφέρον των πολλών και τις ανάγκες που έχει η κοινωνία αυτό τον καιρό.
Είμαστε σίγουροι ότι οι πράξεις μας αυτά τα 4 χρόνια, αποτελούν ένα φάρο αξιοπιστίας
και ότι θα αξιοποιήσουμε σα δημότες τη μοναδική ευκαιρία που μας δίνεται να αλλάξουμε τα  δεδομένα και τη ροή του Δήμου. Ο Δήμος να στραφεί από την πολιτική των συμφερόντων των ολίγων στα Χανιά και στα συμφέροντα των Χανιωτών.
Επίσης φανταζόμαστε ότι και στα Χανιά και στα τοπικά και στην Κρήτη και στην Ευρώπη θα απομονωθούν οι εκφραστές του φασισμού, της μισαλλοδοξίας, και ότι θα κερδίσουν έδαφος, και θα είναι μια σημαντική νίκη, για τις δυνάμεις της αλληλεγγύης, τις δυνάμεις της δημοκρατίας και της προόδου. υποστήριξε ο κ. Σαρρής»
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook