Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιαστής στη “Φάρμα”;

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με την παρουσίαση του ριάλιτι Φάρμα στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει το “τιμόνι” του ριάλιτι που επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Είναι ένα όνομα το οποίο το πολυσυζητήσαμε εδώ τις προηγούμενες μέρες. Απέρριψε μια πρόταση, δεν βρέθηκε τελικά σε ένα άλλο παιχνίδι και μόλις ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή έπεσαν οι προτάσεις βροχή. Πρόκειται για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Είχε δεχτεί και άλλες προτάσεις, εκτός της Φάρμας, από άλλα δύο κανάλια. Το ριάλιτι θα γυρίζεται στη Μαλακάσα, οπότε δεν θα χρειαστεί να αφήσει πίσω του τη Χριστίνα Μπόμπα. Θα ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα. Δεν έχει υπογράψει ακόμα, μένουν τα τελικά διαδικαστικά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από την πλευρά του καναλιού, οπότε η Φάρμα παραμένει με πολλά ερωτηματικά…

Πηγή: zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ