Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα – Τι θα κάνει τα λεφτά του επάθλου

Ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του φετινoύ Survivor σε συνέντευξή του στο «Τύπος Tv» μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ αποκάλυψε και τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Κεφάλαιο Μαριαλένα! Πώς είναι η ζωή σας μετά το παιχνίδι; Πώς είναι η προσαρμογή;

«Είμαστε κάθε μέρα θα προσπαθώ να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ στις δουλειές που κλείνει, έχω πει ότι θα της δώσω ένα κομμάτι του επάθλου νια να κάνει κάτι δικό της. Σίγουρα, όμως, δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Ξέρουμε όμως ο ένας τα κουμπιά του άλλου και είμαστε πολύ καλά!»

Πώς θα αξιοποιήσεις το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Θα υποστηρίξω τα μαγαζιά (καταστήματα ρούχων που έχει μέσα μπερπεράδικο και spa) που ήδη έχω. Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα έσοδα ήταν ελάχιστα, τα έξοδα πολλά, οπότε οι επιχειρήσεις μου χρειάζονται υποστήριξη. Ένας από τους σκοπούς άλλωστε που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια νεκρή περίοδο. Τις επιχειρήσεις τις έκανα με πολύ κόπο, ιδρώτα και δουλειά, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, φανταστείτε ότι με το που τελείωσε ο τελικός πήγα στο μαγαζί και κοιτούσα την βιτρίνα. Οπότε θα αξιοποιήσω κάποια χρήματα εκεί. Επίσης, έχω μια οικογένεια, που κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει, θα βοηθήσω λοιπόν και αυτή. Το ποσό δεν είναι και υπέρογκο! Οπότε θέλει καλή διαχείριση.

Είσαι ένα παιδί που έχει όλη τη δημοσιότητα πάνω του και δεν διακρίνω δόση υπεροψίας, είσαι ένα αυθεντικό πλάσμα…

«Δεν πρόκειται ποτέ να γίνω υπερόπτης και το λέω με όλη τη βαρύτητα των δηλώσεων μου. Ο αθλητισμός με έχει κάνει να δω ότι όλα είναι στιγμές. Από εκεί που χτυπούσε συνεχώς το κινητό μου, ξαφνικά σταμάτησε λόγω του τραυματισμού που είχα. Οπότε έχω δει και τις δύο όψεις του νομίσματος».

Τι απαντάς σε όσους έλεγαν ότι αυτό το προφίλ ήταν στρατηγική;

«Σε ένα παιχνίδι με τέτοιες συνθήκες, που όλα άλλαζαν καθημερινά, δεν μπορείς να έχεις στρατηγική. Όποια στρατηγική και να έχεις, πόσο να την κρατήσεις; Δεν ξέρεις άλλωστε τι γίνεται έξω… Προσωπικά θεωρώ ότι τον χαρακτήρα μου τον έδειξα».

Φίλους, πλην του Τριαντάφυλλου, γιατί δεν έκανες;

«Δεν μπήκα να κάνω φίλους, ο κύκλος των δικών μου ανθρώπων έχει σχεδόν κλείσει. Για αυτό δεν ανοίχτηκα και πολύ. Είχα τη Μαριαλένα, γνώρισα και τον Τριαντάφυλλο, έναν άνθρωπο αληθινό, όπως είπα! Οι δικοί μου άνθρωποι με περίμεναν όλοι έξω, φανταστείτε με πηγαίνουν -μέχρι να συνηθίσω- σχεδόν παντού, μου κρατούν κλειδιά, λεφτά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ