O Sakis θριαμβεύει στο Μουντιάλ της μουσικής | Photos

o-sakis-θριαμβεύει-στο-μουντιάλ-της-μουσική-149048

sakisΟι ξένοι φαν της μουσικής συγκλονίστηκαν και πλέον έχουν να το λένε: ο «greek» Sakis διαθέτει μοναδική κίνηση, καταπληκτική φωνή και σεξαπίλ. Ακόμη και η ανταποκρίτρια του αυστηρού αμερικανικού ΝΒC παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της όταν πλησίασε τον Ελληνα σταρ για να ανταλλάξει μαζί του κάποιες κουβέντες πάνω στο κόκκινο χαλί. Με μαύρο κοστούμι Dolce Gabbana, ποσέτα στην τσέπη, παπούτσια Givenchy και την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου που αποθεώνεται σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση, ο Σάκης Ρουβάς φάνηκε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το γκλάμουρ και τη δόξα καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας όπως η Μάιλι Σάιρους και η Μαράια Κάρεϊ.

Έξω από το «Le Meridien» της Γαλλικής Ριβιέρας όπου διέμενε, τον περίμενε μια αστραφτερή λιμουζίνα με την ένδειξη World Music Awards στις πινακίδες της. Το πολυτελές αυτοκίνητο παρέλαβε τον Έλληνα σταρ για να τον μεταφέρει στο «Le Sporting Club» όπου θα γινόταν η εκδήλωση. Η φετινή απονομή των παγκόσμιων βραβείων μουσικής θύμιζε έντονα Οσκαρ, καθώς εκτός από κόκκινο χαλί διέθετε γκλάμουρ, μεγάλους σταρ και δεκάδες παπαράτσι. Η Μαράια Κάρεϊ ήταν η Αμερικανίδα ποπ σταρ που υποδέχτηκε τον Ελληνα τραγουδιστή στα παρασκήνια, τη στιγμή που τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ετοιμάζονταν να παραλάβουν τα βραβεία τους και να συναρπάσουν το κοινό. Καθένας από όσους βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Sporting Club είχε πληρώσει μερικές εκατοντάδες ευρώ για να ακούσει ζωντανά τα αγαπημένα τραγούδια τους.

sakis1Με μαύρο κοστούμι Dolce & Gabbana και λιμουζίνα, ο Σάκης καταφτάνει στο «Le Sporting Club» όπου θα παραλάβει το Greek Legend Award για τη συνολική προσφορά του στη μουσική

Ο Σάκης προτίμησε να μεταβεί στο Μονακό με τους συνεργάτες του και όχι με την οικογένειά του, αφού δεν επρόκειτο για μία από τις συνήθεις περιοδείες, αλλά για ταξίδι-αστραπή. Η βραδιά επιφύλαξε συγκίνηση και ενθουσιασμό, με τους απανταχού φαν του Ελληνα τραγουδιστή να τον κυνηγούν για ένα αυτόγραφο ακόμη και στο Μόντε Κάρλο. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν νεαρά κορίτσια να κρατούν το CD του και να δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων για ένα αυτόγραφο, ψελλίζοντας, αγγλιστί αυτή τη φορά, το κλασικό «Ι love you Sakis».

Στον κορυφαίο Ελληνα σταρ δόθηκε το Greek Legend Award, τιμώντας τον για τη συνολική προσφορά του στη μουσική. Πρόκειται για ένα βραβείο που μόνο αδιάφορο δεν είναι καθώς με αυτό έχουν τιμηθεί εκπροσωπώντας τις χώρες τους μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Κάρλος Σαντάνα, ο Μάικλ Τζάκσον, ο Μπάρι Γουάιτ, η Σελίν Ντιόν, η Σερ, ο Στίβι Γουόντερ, oι Σκόρπιονς, ο Λουτσιάνο Παβαρότι κ.ά. Ο Σάκης πόζαρε με το τρόπαιο ανά χείρας, κάνοντας τα φλας να ανάψουν τόσο πολλές φορές όσο και για τους Τζέισον Ντερούλο και Λιόνα Λιούις. «Μοναδικός σε στυλ και σκηνική παρουσία», σχολίασαν καταγοητευμένοι άνθρωποι των ΜΜΕ και ειδικοί επί της μουσικής.

mileyΑσυνήθιστα σεμνή και αισθαντική, η ΜάιλιΣάιρους τραγουδά λίγο πριν παραλάβει το βραβείο της πιο καυτής (hottest) performer

Στο Μονακό ο Έλληνας τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλά από τα πρώτα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Μάιλι Σάιρους και ο Ρίκι Μάρτιν. Κάποιοι μάλιστα άκουσαν τον Ρίκι Μάρτιν να πιάνει κουβέντα κατά τη διάρκεια των δοκιμών με τον Σάκη, ξεκινώντας με ατάκες του τύπου «my name is Ricky!». Λογικό ήταν στη συνέχεια ο Σάκης να ανταλλάξει απόψεις μαζί του για το τι συμβαίνει στη βιομηχανία της μουσικής σε διεθνές επίπεδο, όπως και να συνομιλήσει με τη σεξοβόμβα Πάμελα Αντερσον, το καμαρίνι της οποίας ήταν ακριβώς απέναντι από το δικό του. Να σημειωθεί ότι η εκρηκτική ηθοποιός και ο Ελληνας τραγουδιστής είχαν γνωριστεί παλαιότερα στην Αθήνα. Η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλη από εκείνη κατά την οποία τραγούδησε στο διεθνές κοινό το νέο του κομμάτι «Οpen Eyes» της dj και γνωστής μουσικής παραγωγού Xenia Ghali. Φορώντας ένα εντυπωσιακό δερμάτινο τζάκετ του οίκου Balmain, παντελόνι της εταιρείας Gabba Studio Seven και φανελάκι Dnak, ο Σάκης χόρεψε στη σκηνή με μοναδική χάρη, αποδεικνύοντας ότι δεν υπολείπεται καθόλου σε σχέση με τη σκηνική παρουσία διεθνώς αναγνωρισμένων ονομάτων που πωλούν εκατομμύρια CD στην παγκόσμια αγορά.

mariahΗ Μαράια Κάρεϊ συγκινημένη παρέλαβε τοPop Icon Award. Η εκρηκτική Αμερικανίδα
σταρ νωρίτερα είχε υποδεχθεί τον Ελληνα τραγουδιστή στα παρασκήνια

Συνοδευόμενος από 18 Ιταλούς χορευτές έδωσε το καλλιτεχνικό του στίγμα υπό τις οδηγίες της Αμερικανίδας χορογράφου Τσάλι Τζένινγκς και του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επιμελείται τη σκηνική του παρουσία. Αξέχαστη ατραξιόν της βραδιάς ήταν όταν ο Σάκης, αποτολμώντας μια εντυπωσιακή χορευτική φιγούρα, βρέθηκε να περπατά κυριολεκτικά στον αέρα! Στο πάρτι που ακολούθησε στο διάσημο κλαμπ «Jimmy’s», οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα World Music Awards 2014 είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μακριά από τις ζητωκραυγές και την υστερία των φανατικών οπαδών τους.

rickyΡίκι Μάρτιν, ο λάτιν θρύλος: κέρδισε το Latin Legend Award, για τις «χρυσές» πωλήσεις των δίσκων του παγκοσμίως

«Η συμμετοχή και η βράβευσή του σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση αποτέλεσε για τον ίδιο μοναδική εμπειρία», ισχυρίζονται άτομα από το περιβάλλον του Σάκη. Οι ίδιοι άνθρωποι τόνισαν ότι «τα World Music Awards δεν είναι ένα οποιοδήποτε event, αλλά μια μεγάλη γιορτή της μουσικής». Μια γιορτή που ο Ελληνας σταρ απόλαυσε καθώς σε λίγο καιρό αρχίζει πάλι τις ζωντανές εμφανίσεις του υπό τον τίτλο «Ace of Hearts» που πραγματοποιεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με μοναδική επιτυχία.

roubas8Στον κορυφαίο Έλληνα σταρ δόθηκε το Greek Legend Award

roubas7

roubas6 (1)

roubas5

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook