Ο «ζόρες» του Οικονόμου με τον Πολάκη

ο-ζόρες-του-οικονόμου-με-τον-πολάκη-1652346

Πρέπει να τους έχει πονέσει πολύ, εκεί στη Νέα Δημοκρατία, η επανένταξη του Παύλου Πολάκη στο ψηφοδέλτιο των Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ

«Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κ. Τσίπρα σε ό,τι αφορά το θέμα του Πολάκη, δείχνει ολοφάνερα την κατεύθυνση που θέλουν να ακολουθήσουν, είναι ο δρόμος της ακρότητας και του διχασμού. Είναι η ουσιαστική ρήξη. Η χθεσινή επιλογή του κ. Τσίπρα, το συγχωροχάρτι στον κ. Πολάκη, είναι η έμπρακτη ρήξη με την κοινωνία, η οποία αναζητά σεβασμό στη Δημοκρατία, στους θεσμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι « Η χθεσινή επιλογή του κ. Τσίπρα είναι η έμπρακτη ρήξη με την κοινωνία που επιδιώκει έναν γόνιμο πολιτικό διάλογο».

«Μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη βρίσκεται το πνεύμα του κ. Τσίπρα. Ο Πολακισμός είναι η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κεντρική πολιτική γραμμή. Αν δει κανείς αυτό που αξιοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως επιχείρημα για να γίνει ακόμα μία κωλοτούμπα και να δοθεί το συγχωροχάρτι στον κ. Πολάκη. Ο Πολακισμός είναι η αιχμή του δόρατος του Συριζαϊσμού.

Η χθεσινή επιλογή επανένταξης του κ. Πολάκη δείχνει την κατεύθυνση και τον δρόμο που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Ρήξη με την ομαλότητα, την μετριοπάθεια, τη λογική, τον σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας και τους θεσμούς », πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η χώρα μας και η Δημοκρατία μας έχουν πληρώσει πολύ ακριβά την τοξικότητα και τις ακρότητες. Ο λόγος του κ. Πολάκη αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας μόνιμα καλύπτει τα ατοπήματα του κ. Πολάκη, τα υιοθετεί », κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κος Οικονόμου.

zarpanews.gr

One thought on “Ο «ζόρες» του Οικονόμου με τον Πολάκη

  1. Άφησε τους 57 νεκρούς και έπιασε τον Πολάκη!!!! Έτσι είναι!!! Εδώ η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο κι αυτοί κολλημένοι με τον Πολάκη. Νεκροί από covid, νεκροί στα Τέμπη, φωτιές στην Εύβοια, πλημμύρες, υποκλοπές, μίζες, πληθωρισμός, ενέργεια κι αυτοί εκεί. Ο Πολάκης!!!! Έρωτα του έχουν τελικά, γιατί τους αρέσει που τους «γλεντάει» κάθε τρεις και λίγο και δεν μπορούν χωρίς αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook