Ο «Τρελαντώνης» αποκαλύπτει για το «Καφέ της Χαράς»: «Με το ζόρι με άφησαν να συμμετέχω»

ο-τρελαντώνης-αποκαλύπτει-για-το-κ-985640

«Δεν έχω πει φτάνει πια για το «Έλα στη θέση μου», γιατί είναι πολύ αγαπημένος ρόλος. Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις άλλο με αυτούς τους ανθρώπους» είπε για το καθημερινό σίριαλ του Alpha o Χάρης Γρηγορόπουλος, μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου”.

«Θα είμαι για τέσσερα επεισόδια στο «Καφέ της Χαράς”. Λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεών μου δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και είναι. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους. Τι να κάνουμε; Το δεχόμαστε! Με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Μα δε γινόταν να μη συμμετέχω στο «Καφέ της Χαράς», έπρεπε να υπάρχει μια σύνδεση γιατί ήταν πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο «Τρελαντώνης»» εξήγησε. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν έκανε τον ρόλο του «Πουλόπουλου» ώστε να είναι ζευγάρι και στην οθόνη με την εδώγ κια 25 χρόνια σύζυγό του, Φωτεινή Ντεμίρη, ο ίδιος απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί. Ίσως βλέπουν πως δεν ταιριάζουμε!».

Αποκάλυψε επίσης ότι είχε κάνει δοκιμαστικό με την Τζόυς Ευείδη για τους «Μεν και Δεν» για τον ρόλο που τελικά ανέλαβε ο Στέλιος Μάινας, αλλά τον έκοψαν, γιατί δεν ταίριαζε με την ηθοποιό.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook