Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, στα Χανιά | Photos

ο-δράκος-του-ελληνικού-μπάσκετ-πανα-888159

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πολλή διάθεση για μπάσκετ και με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Γιαννάκη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του “4ου Τουρνουά καλαθοσφαίρισης «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Το 4ο τουρνουά «3on3 Streetball» φιλοξενείται στους Αγίους Αποστόλους, σε 8 γήπεδα μπάσκετ και με συμμετοχή άνω των 500 φίλων του αθλήματος, οι οποίοι συναγωνίζονται για την ανάδειξη των καλύτερων.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος δήλωσε στο zarpanews.gr: «Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στη σημερινή διοργάνωση. Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά που παίζουν μπάσκετ. Τι πιο ωραίο πράγμα από το να παίζουν μπάσκετ στους δρόμους, κάτι που μου θυμίζει τη δική μου εποχή που παίζαμε σε ότι καλάθι βρίσκαμε. Εύχομαι αυτό το πάθος που έχουν τα παιδιά για το μπάσκετ να τους δώσει την δυνατότητα να μάθουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και τον εαυτό τους γιατί το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο ανακαλύπτεις τον εαυτό σου»

Καλεσμένος την πρώτη μέρα του τουρνουά ήταν και ο Χανιώτης διεθνής Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, στα Χανιά | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook