Ο πρωθυπουργός επιχειρεί να πείσει τους υπουργούς του ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές

ο-πρωθυπουργός-επιχειρεί-να-πείσει-το-1199111
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Τι είπε όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα στο Υπουργικό Συμβούλιο

Η στήλη το είχε επισημάνει και μετά την κατηγορηματική διάψευση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ότι δεν πρόκειται να κάνει πρόωρες εκλογές, ότι δεν ήταν φυσιολογικό την επομένη κιόλας ημέρα να τον αμφισβητήσουν κορυφαίοι φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι!

Τη Δευτέρα, στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναγκάστηκε για μια ακόμα φορά να διαψεύσει τα σενάρια για πρόωρες κάλπες, αποδίδοντάς τα στην αντιπολίτευση!

Και παρόλα αυτά, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα στο υπουργικό, ο πρωθυπουργός στράφηκε σε κοντινούς υπουργούς του –ένας εξ αυτών ήταν ο Γιώργος Γεραπετρίτης- και τους είπε: «Να το ξέρετε και εσείς, αυτό που λέω ότι δεν θα κάνω πρόωρες εκλογές το εννοώ. Δεν θα κάνω».

Κατ΄ αρχήν είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ούτε οι υπουργοί πιστεύουν τον πρωθυπουργό ότι δεν θα προσφύγει σε πρόωρες κάλπες-και δεν υπονοούμε ότι λέει ψέματα, αλλά πρωτίστως πόσο ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για πολλούς, ακόμα και για μέλη της κυβέρνησης.

Από την άλλη, ο τόσο κατηγορηματικός τρόπος που κλείνει το θέμα ο πρωθυπουργός καθίσταται σαφές πως θα τον εκθέσει εάν βρεθεί σε μια δύσκολη στιγμή και αναγκαστεί να προσφύγει σε κάλπες πριν την εξάντληση της τετραετίας. Υπό αυτή την έννοια, μάλλον δεν πρέπει να αναμένουμε εκλογές την άνοιξη ή ακόμα και το επόμενο φθινόπωρο.

Εκτός, για να γίνουμε και εμείς καχύποπτοι σαν τους υπουργούς, και αν η κυβέρνηση νοιώσει δημοσκοπικά την ανάσα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπότε όλα …ξεχνιούνται!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

One thought on “Ο πρωθυπουργός επιχειρεί να πείσει τους υπουργούς του ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές

  1. Έχει ξεπεράσει τα όρια της περιγραφής του σούργελο ο « wannabe « δημοσιογράφ ( ικ ) ος ντενεκες της αριστεράς με τις υποθέσεις του και τις ελπίδες του για την « αξιωματική αντιπολίτευση « ! Ξέρετε την αντοπολιτευση του μέγα οργανοπαίχτη που θα έπαιζε μουσική και θα χόρευαν οι αγορές, του μεγάλου μνημονιοφάγου που θα εξολοθρεύε το μνημόνιο και αντί αυτού μας έφερε και άλλο μνημόνιο και μας κόστισε 87 δισεκατομμύρια, την αντιπολίτευση του ντενακε που μας εγκλώβισε τα χρήματα μας και δικαιούμαστε να πάρουμε …….40 ευρώ μόνο από το ΑΤΜ, του κλόουν που έκαψε ζωντανούς 105 Έλληνες και επαιζε θέατρο σε ολους τους Έλληνες ότι ……δεν ήξερε, του προδότη που πούλησε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και του επίσης προδότη που γέμισε την Ελλάδα με λαθραίους τριτοκοςμικούς και ισλαμιστές. Ούτε στους εφιάλτες μας δεν θα σας επιτρέψουμε να παρουσιαστεί τε ξανά κοπριτες, πολύ δε μάλιστα στην εξουσία της χώρας μισέλληνες !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook