Ο πρωινός Χανιώτης γαϊδουρίστας των 100.000 ευρώ | Photo

ο-πρωινός-χανιώτης-γαϊδουρίστας-των-100-000-946035

Για μια ακόμη φορά, ένας γαιδουρίστας κατάφερε πρωί πρωί της Πέμπτης να «κλέψει» τα βλέμματα των περαστικών στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Αρχικά με το πολυτελές του αμάξι και στη συνέχεια με το προκλητικό του παρκάρισμα, εν ώρα αιχμής.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία του zarpanews.gr ο ασυνείδητος οδηγός, βλέποντας ότι δεν υπάρχει ελεύθερη θέση στάθμευσης για να παρκάρει το «θηρίο» του, κατέφυγε στην εύκολη λύση… «Καβάλησε» λοιπόν απλά το το πεζοδρόμιο στην οδό Αρχοντάκη, παρατώντας το πανάκριβο όχημά του, μπροστά από το κατάστημα της τράπεζας, λίγα εκατοστά από τη ράμπα αναπήρων.

Τι να το κάνεις όμως, αφού από τη…χαραμάδα του πεζοδρομίου που άφησε, δεν χωράει να περάσει όχι αναπηρικό καροτσάκι, αλλά ούτε μητέρα με το καροτσάκι της.Που είναι οι αρχές όμως να τον τιμωρήσουν, μπας και μάθει ο απαράδεκτος Χανιώτης ότι δεν παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμιο και γενικά σε σημεία που εμποδίζουν την κυκλοφορία των πεζών;

zarpanews.gr

4 thoughts on “Ο πρωινός Χανιώτης γαϊδουρίστας των 100.000 ευρώ | Photo

  1. Πληρωσε ο ηλιθιος 100 χιλλιαρικα γι αυτη την αηδια; Πιο ασχημο αμαξι δεν εχω δει στη ζωη μου. Αμα του παρει κανενας πεζος τον καθρεφτη του παραμαζωμα θα σου πω εγω αν θα το ξαναφησει σε πεζοδρομιο. Αναρωτιεμαι ποσο να του κοστιζει ο καθρεφτης… μαλλον περισσοτερο απο μια κλησουλα της ανυπαρκτης αστυνομιας. Ουτε που ξερουμε πια ποιοι ειναι υπευθυνοι για κλησεις, η αστυνομια; η τροχαια; οτι να ‘ναι….

  2. Γιατί ο και όχι η γαϊδουριστας??
    Το συγκεκριμένο όχημα ανήκει σε γυναίκα που ακριβώς απέναντι και πάνω έχει γραφείο…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook