Ο πρώην παίκτης του «Power of Love» μέσα από την φυλακή – Tι ανέφερε για την «χάρη» και το «χαρτζιλίκι»

ο-πρώην-παίκτης-του-power-of-love-μέσα-από-την-φ-1558690

Μετανιωμένος για την ενέργειά του δηλώνει ο πρώην παίκτης reality που συνελήφθη να μεταφέρει 235 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ, όπως ισχυρίζεται, δεν έχει εμπλακεί ποτέ ξανά σε κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται να το ξανακάνει (δείτε ΕΔΩ).

Ο πρώην παίκτης του «Power of Love» μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του με ποσότητα κοκαϊνης στην Κατερίνη, ενώ εξήγησε αναλυτικά για ποιον λόγο ενεπλάκη σε αυτή τη μεταφορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός που που βρέθηκε να μεταφέρει 235 γραμμάρια κοκαΐνης στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του σημείωσε πως έκανε «χάρη» σε κάποιον φίλο του, που του ζήτησε να μεταφέρει σε γνωστό του μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Μάλιστα, τον είχε διαβεβαιώσει πως θα την έκρυβε στο πορτπαγκάζ και δεν θα την έβλεπε κανείς, ενώ δεν του αποκάλυψε ποτέ την πραγματική ποσότητα.

Ερωτώμενος, ωστόσο, από δημοσιογράφο του Star αποκάλυψε πως για την «χάρη» θα τον πλήρωναν 1000 ευρώ και σημείωσε πως ίσως το σκηνικό να ήταν «στημένο».

Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και από τον κόσμο. Δεν είμαι ούτε έμπορος, ούτε χρήστης. Δεν καπνίζω, δεν πίνω και γενικά έχω μια καλή αθλητική ζωή. Η ποσότητα αυτή ήταν εν αγνοία μου, δεν είχα σκοπό να μεταφέρω κάτι τέτοιο.

Ήταν ένα μεγάλο λάθος όλο αυτό. Στα social media λένε για το αμάξι μου ότι το έχω πάρει από αυτά τα πράγματα. Το έχω πάρει με δόσεις και ακόμα το χρωστάω. Το έχω φτιάξει με κόπο και ιδρώτα μόνος μου. Όταν βγήκα από το ριάλιτι, όλοι οι παίκτες έκαναν διακοπές εγώ έβαζα aircondition.

Ζητώ και πάλι χίλια συγγνώμη. Είμαι μετανιωμένος γιατί για πρώτη φορά έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου και θα είναι και η τελευταία. Είμαι εργατικός, πολύ καλό παιδί, δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κάτι τέτοιο.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook