Ο Πολάκης υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον – Στο αρχείο η μήνυση Κουρτάκη στον Χανιώτη βουλευτή

ο-πολάκης-υπερασπίστηκε-το-δημόσιο-συ-1492269

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης κατά του Παύλου Πολάκη με τις κατηγορίες της «εξύβρισης» και της «συκοφαντικής δυσφήμισης». Μάλιστα στην αιτιολογία της απόφασης αναφέρεται ότι τα λεχθέντα Πολάκη «εξυπηρετούσαν τη διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος και δη του δημόσιου χρήματος».

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ήρθη η ασυλία του πρώην υπουργού μετά από συμπληρωματική μήνυση του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, καθώς η πρώτη απόπειρα δεν βρήκε πρόθυμους τους βουλευτές της ΝΔ. Μετά τη δημόσια μεταμέλεια του πρωθυπουργού, του υπουργού Ανάπτυξης και πολλών βουλευτών της πλειοψηφίας, τελικά η συμπολίτευση «πειθάρχησε» -τότε- στις απαιτήσεις του εκδότη.

Πριν λίγες ημέρες την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο Facebook όπου μεταξύ άλλων ανέφερε απευθυνόμενος στον Γιάννη Κουρτάκη ότι τα στοιχεία τα οποία κατέθεσε στον εισαγγελέα ήταν συντριπτικά για το «πάρτι» στο ΚΕΕΛΠΝΟ και σύμφωνα με τον ίδιο «ο Εισαγγελέας έκρινε πως ούτε σε συκοφάντησα ούτε εξύβρισα! Είπα ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!».

Ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook έγραψε:

Έφτασε στα χέρια μου η πρόταση της εισαγγελέως που απορρίπτει τη μήνυση σου και με απαλλάσσει από τις κατηγορίες και της «εξύβρισης» και της «συκοφαντικής δυσφήμισης»!

Αφού ξεφτίλισες όλη τη ΝΔ (και τμήμα του ΚΙΝΑΛ) απαιτώντας να σου ζητήσουν συγγνώμη και να ξαναψηφίσουν για να αρθεί η ασυλία μου, ήρθε η Εισαγγελέας και απέρριψε τη μήνυσή σου, με το αιτιολογικό ότι όσα έγραψα για σένα “εξυπηρετούσαν τη διαφύλαξη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και δη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ” (φωτό 2-3))!

Πλέον κακομοίρη «κοντορεβυθουλη της σάπιας δημοσιογραφίας», έχεις τις εξής επιλογές:

– Είτε να κάνεις την πάπια με την ελπίδα ότι θα ξεχαστεί η συμμετοχή σου στο πλιάτσικο που έγινε μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2011-2014!

-Είτε να προσβάλλεις την απορριπτική διάταξη με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος Εισαγγελέας να σου κάνει το χατήρι (για να μην πάνε χαμένες και τόσες υπουργικές συγγνώμες…)!

Ξέρεις όμως και σε έχει πιάσει τεταρταίος πυρετός ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, εγώ θα είμαι εκεί και δεν θα αφήσω ΤΙΠΟΤΑ να ξεχαστεί και να μείνει ατιμώρητο! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ελεγχθούν ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!Θα σε πάω velona & klosti…

Γι’ αυτό φέρε πίσω τα λεφτά που πήρες “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ζήτα δημοσίως συγγνώμη για το κακό που προκάλεσες στη χώρα τα τελευταία 11 χρόνια και πήγαινε κρύψου σε καμιά σπηλιά στην Άγρια Γραμβούσα.

To 2020 ήταν που ο Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός του ελληνικού κράτους, είχε ζητήσει συγγνώμη από τον «γαλάζιο» εκδότη των Παραπολιτικών επειδή η ελληνική βουλή δεν ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη στην πρώτη μήνυση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook