O πιο τοξικός άνθρωπος που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με το ζώδιό σας

o-πιο-τοξικός-άνθρωπος-που-πρέπει-να-απο-1317058

Όλοι έχουμε ελαττώματα – μεγάλα ή μικρά. Κι είμαστε τοξικοί, καθένας με τον τρόπο του, ανάλογα με τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Προσπαθούμε σκληρά να κρύψουμε αυτήν την πλευρά μας, αλλά συχνά δε γίνεται. Εκδηλώνεται παρά τη θέλησή μας γιατί κάποιοι απλώς βγάζουν προς τα έξω τον χειρότερό μας εαυτό.

Παρακάτω, θα δούμε τους τοξικούς ανθρώπους που πρέπει να αποφεύγουμε, σύμφωνα με το ζώδιό μας, αλλά και ποιοι πρέπει να αποφύγουν εμάς.

Οι Κριοί καλό είναι να αποφύγουν τους Ταύρους, οι οποίοι είναι εξίσου πεισματάρηδες και η σχέση τους χαρακτηρίζονται από εντάσεις.

Οι Ταύροι θέλουν να έχουν μία τάξη στη ζωή τους. Αυτός είναι και οι λόγος που οι χαοτικοί Τοξότες είναι το ζώδιο που πρέπει να αποφύγουν με κάθε τρόπο.

Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται με τους Υδροχόους – είναι τόσο ίδιοι που η ενέργεια και η ανεμελιά τους, δεν τους επιτρέπουν να σκεφτούν καθαρά.

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι αισθάνονται να απειλούνται από τους επιφανειακούς και ανέμελους Διδύμους, οι οποίοι εύκολα θα τους πληγώσουν.

Ναι, οι Λέοντες είναι δύσκολοι άνθρωποι. Όταν όμως συναντούν έναν Αιγόκερω, το σίγουρο είναι ότι δε θα μπορέσουν να διαχειριστούν την αλαζονεία του.

Οι οργανωμένοι Παρθένοι είναι αδύνατο να αντέξουν τα συναισθηματικά ξεσπάσματα των Ιχθύων.

Ο Ζυγός έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: Δεν αντέχει τον εαυτό του. Όταν δύο Ζυγοί συναντιούνται, τα επίπεδα της τοξικότητας φτάνουν στο κόκκινο.

Οι Σκορπιοί είναι ευαίσθητοι μεν, αλλά δυνατοί. Οι Κριοί όμως θα τους πιέσουν τόσο, θα τους κατακρίνουν και θα τους κάνουν να χάσουν κάθε αυτοπεποίθηση.

Ένας Τοξότης δε θα μπορούσε να αντέξει τη ζωή με έναν Σκορπιό. Θέλει προσοχή και δεν πρόκειται να τη λάβει.

Ένα ακόμη ζώδιο που πρέπει να αποφύγει τον Σκορπιό, είναι ο Αιγόκερως. Κι αυτό γιατί δε θα αντέξει το πάθος του, την προσοχή που θα παίρνει – οι Αιγόκεροι θέλουν τον χώρο τους.

Οι Υδροχόοι, από την πλευρά τους, καλό είναι να μείνουν μακριά από τους Λέοντες. Μαζί τους, δε θα νιώσουν ελεύθεροι να εκφράσουν την πιο ανέμελη πλευρά τους.

Οι Ιχθείς θέλουν αγάπη, στοργή, τρυφερότητα. Οι Παρθένοι δε θα μπορέσουν να τους την προσφέρουν, θα τους μιλήσουν απότομα και θα τους κατακρίνουν.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook