Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνουμε smokey eyes σε 1′

ο-πιο-εύκολος-τρόπος-για-να-κάνουμε-smokey-eyes-σ-1562960

Είναι ένα διαχρονικό λουκ που το βλέπουμε καθημερινά είτε γύρω μας είτε στις φωτό των διασήμων στο κόκκινο χαλί.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να το κάνουμε κι εμείς ή τουλάχιστον να το έχουμε δοκιμάσει, είτε με επιτυχία και είτε όχι και τόσο. Μιλάμε για τα smokey eyes που δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα. Γι’ αυτό είναι χρήσιμο να μάθουμε τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Και πριν βιαστούμε να απορρίψουμε αυτό το μακιγιάζ με το σκεπτικό ότι είναι πολύ έντονο για τα γούστα μας, λέμε το εξής: Smokey eyes δεν είναι μόνο το έντονο, σκούρο βάψιμο, γιατί έχει και άλλες εκδοχές. Για παράδειγμα, με γήινες ή nude σκιές που δημιουργούν ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Ή αντίθετα, με ένα έντονο χρώμα, όπως τιρκουάζ ή φούξια.

Τι κάνουμε

Βήμα #1: Με ένα απαλό μολύβι στο χρώμα της αρεσκείας μας κάνουμε ένα παχύ περίγραμμα των ματιών, ξεκινώντας από την εσωτερική και φτάνοντας στην εξωτερική γωνία.

Βήμα #2: Στη συνέχεια με ένα μικρό σφουγγαράκι (το διαθέτουν ενσωματωμένο πολλά μολύβια ματιών) «μουντζουρώνουμε» τη γραμμή και κάνουμε blending.

Αν το μολύβι μας δεν έχει σφουγγαράκι, χρησιμοποιούμε ένα μαλακό πινέλο με στρογγυλεμένες άκρες και κοντές, πυκνές τρίχες. Το συγκεκριμένο σχήμα είναι ιδανικό προκειμένου να εξασφαλίζει ακριβή εφαρμογή και ταυτόχρονα να «σβήνει» σωστά το χρώμα.

Τέλος, απλώνουμε πλούσιες στρώσεις μάσκαρα και είμαστε έτοιμες.

Bonus tip #1: Αρχικά απλώνουμε ένα primer σε όλο το πάνω βλέφαρο. Αυτό θα δημιουργήσει μία ομοιόμορφη βάση και θα εξασφαλίσει διάρκεια στο μακιγιάζ, ώστε οι σκιές και τα μολύβια να μη «λιώσουν» με το πέρασμα της ώρας.

Bonus tip #2: Για να κάνουμε το βλέμμα μας πιο έντονο, απλώνουμε το ίδιο μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω και του πάνω βλεφάρου.

Bonus tip #3: Αναμειγνύουμε πολύ καλά τη σκιά με την επιδερμίδα έτσι ώστε να «σβήνει» ομαλά γύρω-γύρω από το μάτι.

vita.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook