Ο πιο αστείος καυγάς στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού | Video

ο-πιο-αστείος-καυγάς-στην-ιστορία-του-μ-1250970

Ένα ιδιαίτερα αλλόκοτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πίστα Mid-Ohio Sports Car Course των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Stadium Super Trucks. Τα αίματα άναψαν μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο οδηγός Bill Hynes κατεύθυνε το όχημά του πάνω σε αυτό του Bo LeMastus.

Όπως ανέφερε ο Hynes σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό Μέσο “The Checkered Flag”, αφορμή αποτέλεσε η επικίνδυνη και αντικανονική οδηγική συμπεριφορά του LeMastus απέναντι σε έναν άλλον οδηγό που συμμετείχε στον αγώνα, τον Max Gordon. Συγκεκριμένα αισθάνθηκε πως ο LeMastus παραβίασε τους κανονισμούς, παρακάμπτοντας κάποια άλματα, την ίδια ώρα που εμπόδισε εσκεμμένα τον Gordon να τελέσει ένα άλμα.

«Ο LeMastus ωθούσε τον Gordon σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις και αυτό είναι απαράδεχτο […] Κάθε φορά που ένας οδηγός επιβιβάζεται σε ένα αγωνιστικό, μπορεί να είναι η τελευταία του φορά που μπαίνει στο όχημα. Επομένως, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι οι άλλοι οδηγοί να μας θέτουν σε κίνδυνο».

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε τους Bill Hynes (μαύρη στολή) και Bo LeMastus (κόκκινη στολή) να συζητάνε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος. Αίφνης, ο τελευταίος βγάζει –εμφανώς θυμωμένος- τα γάντια και το κράνος του, όντας έτοιμος να επιτεθεί στον Hynes. Στη συνέχεια ο LeMastus κάνει έναν χλευαστικό μορφασμό και χτυπά περιπαιχτικά το κράνος του συνομιλητή του. Ο Hynes αντιδρά χτυπώντας με δύναμη το πρόσωπο του LeMastus.

Και εκεί που όλα δείχνουν πως η συμπλοκή είναι αναπόφευκτη ο LeMastus καταφεύγει σε… χλευαστικές (και γελοίες) γκριμάτσες και χειρονομίες, αποφασισμένος να πικάρει τον Hynes. Μάλιστα, δεν δίστασε να του εκσφενδονίσει και ένα τιμόνι.

Πώς απάντησε ο Ηynes; Σήκωσε το κράνος του LeMastus και άρχισε να το πετά με σφοδρότητα στο έδαφος. 

newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook