Ο Παύλος Πολάκης και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να φύγει μόνος του…»

ο-παύλος-πολάκης-και-καλεί-τον-κυριάκο-1364447

 Το αφήγημα απέτυχε, η αχρηστεία σας αποδείχτηκε

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τον νέο θλιβερό απολογισμό της πανδημίας και τη διαχείρισή της τελευταίας από την κυβέρνηση.

«Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στο δυτικό κόσμο!(2801 θάνατοι/εκατομμύριο πληθυσμού)», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να φύγει μόνος του».

Αναφερόμενος παράλληλα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας σημειώνει: «ΠΛΕΥΡΗ ,γύρνα τους υγειονομικούς σε αναστολή και ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! Το αφήγημα ΑΠΕΤΥΧΕ, η ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ σας αποδείχτηκε!!».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«66 σήμερα!

29.000 σχεδόν από την αρχή της πανδημιας!

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στο δυτικό κόσμο!(2801 θάνατοι/εκατομμύριο πληθυσμού).

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Παρε μαζί Βασιλακόπουλο, Μαγιορκινη, Τσιοδρα και λοιπούς «επιστημονες» που κουνούσαν το δάκτυλο!

ΠΛΕΥΡΗ ,γύρνα τους υγειονομικούς σε αναστολή και ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! Το αφήγημα ΑΠΕΤΥΧΕ ,η ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ σας αποδείχτηκε!!

ΥΓ….και ομως είχα δίκιο …ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

Μονοκλωνικά αντισώματα ,ΜΕΘ,οργανωμένη επιδημιολογική επιτήρηση , μέτρα στα ΜΜΜ και τους εργασιακούς χώρους ,εμβολιασμός στους άνω των 60 και στις ευπαθείς ομάδες μόνο,ΗΤΑΝ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που έπρεπε να ακολουθηθεί απο το ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 και μετά!

Μαζι με τα αντιικα χάπια απο το ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2021 και μετά .

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ!»

One thought on “Ο Παύλος Πολάκης και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να φύγει μόνος του…»

  1. ΑΚΟΥ ΠΑΟΥΛΙΤΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΓΑΗΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΣΟΥΖΟΥΖΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΟΡΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΤΙ ΨΩΜΑΤΑ ΨΩΜΑΤΑ ΨΩΜΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook