Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποκάλυψε πόσα χρήματα έβγαλε από το «Ρετιρέ»

ο-παύλος-ευαγγελόπουλος-αποκάλυψε-πό-880339

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της θρυλικής πλέον τηλεοπτικής σειράς του Mega «Το Ρετιρέ». Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Πρωινό μίλησε για την συμμετοχή του στην σειρά αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Είχα να κάνω τηλεόραση 15 χρόνια πριν το Έλα στη θέση μου. Οι σειρές που έπαιξα στην τηλεόραση δεν είναι πάρα πολλές, απλά φαίνεται ότι είναι πολλές λόγω των επαναλήψεων. Επειδή το Ρετιρέ παίζεται κάθε χρόνο όλα τα καλοκαίρια ο κόσμος νομίζει ότι κάνω συνέχεια δουλειές στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι έτσι. Με σταματάει ο κόσμος έξω στο δρόμο και μου λέει ατάκες από το Ρετιρέ που ούτε εγώ τις θυμάμαι πια. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί, νομίζει ότι αν δεν είσαι στην τηλεόραση δεν είσαι στη δουλειά, δεν τα έχω παρατήσει ποτέ απλά έκανα θέατρο! Δεν ήταν επιλογή μου να μην κάνω τηλεόραση, απλά δεν είχα καμία πρόταση όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν έχω πάρει ποτέ πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, ακούω τώρα συναδέλφους μου που λένε για εκείνες τις εποχές. Έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός αν και ο πατέρας μου δεν το είχε δει με καλό “μάτι”, είχαμε ψυχρανθεί λίγο, αλλά ,μετά όλα καλά. Είχα ακραίες εκφράσεις θαυμασμού πιο παλιά που ήμουν νέος. Ήταν επιλογή μου να μη παντρευτώ, δεν το ζήτησα ποτέ, δεν ήταν ποτέ στον εγκέφαλο μου σαν πλάνο, άλλωστε δεν είμαστε όλοι για όλα! Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου, ούτε παιδί ήθελα να κάνω, δεν το έχω, άλλωστε γάμος για μένα σημαίνει παιδί. Αν το πρώτο βήμα δεν το έκανε γυναίκα μπορεί και να μην είχα κάνει sex ποτέ γιατί ντρέπομαι, δεν το έχω! Δε φοβάμαι την απόρριψη, αλλά το κομμάτι της προσέγγισης δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε μεταξύ άλλων.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook