Ο Πάτσης βουλευτής και η Κολοβού χωρίς σπίτι – Όταν ο νόμος, η τάξις και τα «κοράκια» «έρχονται νύχτα»

ο-πάτσης-βουλευτής-και-η-κολοβού-χωρίς-1551698

«Από τον Πάτση είστε;» φώναζαν αγανακτισμένοι γείτονες στους αστυνομικούς(!) και τους κλητήρες που πήγαν (σπάζοντας ουσιαστικά την πόρτα) να βγάλουν σηκωτή την Ιωάννα Κολοβού, συνταξιούχο δημοσιογράφο, έξω από το σπίτι της για χρέος 15.000 ευρώ!

Οι αγανακτισμένοι γείτονες δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν καλύτερα!

Δείτε το κοντράστ:

-Από τη μια ο «γαλάζιος» βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, που με εταιρία και οφσόρ (που απαγορεύεται να έχουν οι βουλευτές) πήρε κοψοχρονιά τα χρέη από δάνεια από την Τράπεζα για να εισπράττει στο πολλαπλάσιο, κυνηγώντας πρόσωπα σαν την συνταξιούχο συνάδελφό μας, την Ιωάννα Κολοβού. Ο Πάτσης, μάλιστα, «φέσωσε» και την Τράπεζα που του έδωσε δάνειο για να αγοράσει τα κόκκινα δάνεια, χωρίς να ανοίξει μύτη! Ο Ανδρέας Πάτσης, με οφσόρ που απαγορεύεται να έχει βουλευτής, με κατηγορίες για ανακριβή πόθεν έσχες (που καμία υπηρεσία της Βουλής του Κ. Τασούλα δεν είδε), παραμένει βουλευτής!

-Από την άλλη η συνταξιούχος συνάδελφος που χάνει το σπίτι της. Τα «κοράκια», συνοδευόμενα από αστυνομικούς(!) «ήρθαν νύχτα» (όπως απειλεί ο Ερντογάν) στο σπίτι της συνταξιούχου συναδέλφου. Ο νόμος και η τάξις επιβλήθησαν. Κυριολεκτικά «κυριάρχησαν», η «νομιμότης» αποκαταστάθηκε!

Τα αποκαλυπτήρια της ελληνικής δικαιοσύνης και του …επιτελικού κράτους!

Πώς το έλεγε ο Κωστής Παλαμάς στη συλλογή του «Ο κύκλος των τετράστιχων» το 1929; «Στην αργατιά, στη χωρατιά το χιόνι, η γρίπη, η πείνα, οι λύκοι, / ποτάμια, πέλαγα, στεριές, ξολοθρεμός και φρίκη. / Χειμώνας άγριος. Κι η φωτιά, καλοκαιριά στην κάμαρά μου. / Ντρέπομαι για τη ζέστα μου και για την ανθρωπιά μου».

Εμείς ντρεπόμαστε και για τους στεγνόψυχους, που έχουν την ευθύνη για τα παραπάνω!

ΥΓ: Άκουσα αγαπητούς κατά τα άλλα συναδέλφους να μην λένε λέξη για το θέμα στις εκπομπές τους! Δεν το θεώρησαν είδηση! Κρίμα!

Γράφει  ο Βασίλης Σκουρής

6 thoughts on “Ο Πάτσης βουλευτής και η Κολοβού χωρίς σπίτι – Όταν ο νόμος, η τάξις και τα «κοράκια» «έρχονται νύχτα»

  1. Σκηνές απο ενα μέλλον που έχουν ξεπουλήσει όλοι οι προδότες, Μπλέ-Πράσινοι και γιαλαντζι Κόκκινοι, με τα Μνημόνια. Καλά το κόμμα του Πάτση, που χρωστάει 391 εκατομμύρια και των σύγχρονων Μαυραγοριτών, συμφωνεί με όλα αυτά. Η Γεροβασίλη και ο ΣΥΡΙΖΑ τι δουλειά έχουν?
    Δεν ήξεραν οταν υπέγραφαν τα Μνημόνια και τους νόμους για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, οτι αυτό θα γίνει?
    Ανα χαθείτε ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ.
    Ξαναφηφίστε τους ζώα.

  2. Κώστα, πρέπει να βγάλεις τις παρωπίδες και το Σύνδρομο της ευχαρίστησης που νιώθεις, οταν εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, επειδή εσύ δεν έχεις.
    Δεν καταλαβαίνεις και δεν μπορείς να συλλάβεις την Μεγάλη Εικόνα, οτι εδώ και 12 χρόνια όλα τα μνημόνια, που έχουν υπογράψει με χαρά όλοι οι προδότες της Βουλής, έχουν ώς στόχο να ληστέψουν την περιουσία αυτής της χώρας.
    Και κάποιοι χαζοί, να να χειροκροτούν χαιρέκακα

    1. ΕΓΩ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ, ΩΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ
      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ

    2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΠ@ΡΔ@ΛΟ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ «ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook