«Ο πατέρας μου πλήρωσε 3.000 δολάρια – Θέλω να βρω την οικογένειά μου στη Γερμανία» – Η ταρίφα στο πλοίο της Παλαιόχωρας | Video + Photos

ο-πατέρας-μου-πλήρωσε-3-000-δολάρια-θέλω-1573321

Από δύο ως έξι χιλιάδες δολάρια, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι θα τους μεταφέρουν στην Ιταλία, πλήρωσαν στους διακινητές οι άνθρωποι που κατέληξαν από τη Λιβύη στην Παλαιόχωρα.

«Ονειρεύομαι να πάω στη Γερμανία. Είμαι από τη Συρία, αλλά φύγαμε από τη Λιβύη. Νομίζω ότι πληρώσαμε 3.000 δολάρια, αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί πλήρωσε ο πατέρας μου», είπε ο 21χρονος Αιντέρ. «Στο πλοίο είμαστε Σύριοι και Αιγύπτιοι. Θέλω να πάω στην Ιταλία και από εκεί στη Γερμανία, μένει ο θείος μου εκεί. Έχω οικογένεια εκεί», είπε ο νεαρός Σύρος.

«Πλήρωσα έξι χιλιάδες δολάρια», είπε στο zarpanews.gr, αλλος μετανάστης απο το κατάστρωμα του πλοίου.

Ο Τζαλάλ Αμπντούλ από την Αίγυπτο, είπε ότι πλήρωσε τρεις χιλιάδες δολάρια και πως δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία. Το επανέλαβε μάλιστα αρκετές φορές.

Άλλοι μετανάστες είπαν πως οι διακινητές έκαναν… σκόντο για τα μικρά παιδιά, με την… φιλική τιμή των 2.000 δολαρίων το κεφάλι.

Οι μετανάστες παραμένουν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας.

zarpanews.gr

8 thoughts on “«Ο πατέρας μου πλήρωσε 3.000 δολάρια – Θέλω να βρω την οικογένειά μου στη Γερμανία» – Η ταρίφα στο πλοίο της Παλαιόχωρας | Video + Photos

    1. Σιγα μην έρθουν στις ελιές. Στην Ιταλια και στην Γερμανία εχει καλυτερα επιδόματα. Βάλτες τους ρε παιδια στην Τράτα και αφήστε τους να πάνε. Γιατί να τους κακοκαρδίσουμε. Η ΜΕΛΟΝΙ τους περιμένει με ανοικτές αγκαλιές.

    2. Ένα είναι το σίγουρο. Δεν θέλουν να είναι εδώ, θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Γι’αυτό καλά θα ήταν να τους αφήναμε να πάνε στην ευχή της Παναγίας και σε όποια χώρα επιθυμούν.

  1. Αφού έδωσαν 3000 χιλιάδες στους δουλεμπόρους φαντάσου πόσα ακόμα έχουν κρυμμένα στις τσέπες….
    Τι 40 ευρώ μεροκάματο…
    Το σωστό είναι να τους χρεώσουμε την επιχείρηση διάσωσης αλλά είπαμε είμαστε Ευρωπαίοι φιλανθρωπικό με ανοιχτές πόρτες για όλους εκτός από τους δικούς μας

    Ουστ Σαρακηνοί ξεκουμπιδια

  2. Αγγελική σίγουρα έχεις καλές προθέσεις έτσι όπως μιλάς αυτοί που ήρθαν όμως εδώ (επιβάλλοντας την παρουσία και διάσωση τους) αυτοί λοιπόν οι Σαρακηνοί δεν ήρθαν με καλές προθέσεις.
    Ίσως ζεις ακόμα σε ήσυχο μέρος και δεν έχεις καταλάβει αν όμως έρθεις Αθήνα θα καταλάβεις ότι πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου εισβολής και εξισλαμισμό της Ελλάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook