Ο παπάς τα έκανε θρύψαλα! Ανεξήγητη επίθεση ιερωμένου σε πούλμαν | Video

ο-παπάς-τα-έκανε-θρύψαλα-ανεξήγητη-επί-956736

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στη Σαντορίνη, με το αγροτικό ενός ηγούμενου να συγκρούεται με πούλμαν σχολής οδηγών, οδηγώντας τον ιερωμένο στο να… ξεσπάσει πάνω στο όχημα, προκαλώντας του ζημιές με λοστό!

Ουδείς περίμενε την εξέλιξη που θα είχε η σύγκρουση μεταξύ αγροτικού και πούλμαν σχολής οδηγών τον περασμένο Αύγουστο στη Σαντορίνη. Ο ηγούμενος, ο οποίος οδηγούσε το αγροτικό, κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του ιδιοκτήτη σχολής οδηγών και του μαθητευόμενού του, κρατώντας στα χέρια του έναν λοστό. Ο ηγούμενος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον λοστό, κάνοντας… σκόνη και θρύψαλα το παρμπρίζ.

Στο δεύτερο βίντεο, βλέπουμε τον ηγούμενο να στρέφεται κατά του μαθητευόμενου οδηγού, φωνάζοντας: «Άμα πάρεις δίπλωμα σφύρα μου», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα… πυρά του κατά του δάσκαλου, με τον οποίον, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσωπικές διαφορές.

Η αντίδραση του ιερωμένου αποδοκιμάστηκε έντονα από όσους είδαν τα βίντεο (κάτι που φαίνεται και στα σχόλια), με τον κόσμο να απορεί με την ευκολία την οποία ένας ηγούμενος μετατράπηκε σε… χούλιγκαν.

Πηγή: koutitispandoras.gr

One thought on “Ο παπάς τα έκανε θρύψαλα! Ανεξήγητη επίθεση ιερωμένου σε πούλμαν | Video

  1. 1) ελπιζω ο , κστα ονομασια μονο , λεγομενος ΙΕΡΕΑΣ να εχει ηδη απομακρυνθει απο τους κολπους της εκκλησισς. 2) ελπιζω να εχει ηδη κρατηθει 3) κατι τετοιοι καραγκιοζηδες μας καλουν να εξομολογηθουμε ΕΜΕΙΣ τις δικες μας αμσρτιες ??? 4) οπως φαινεται καθαρα δεν υπηρξε προκληση απι την αλλη πλρυρα και 6) ΙΕΡΕΑΣ πραγμα ΠΟΥ βρηκε τοση οργη ;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook