Ο Παπαδογιάννης ψήφισε στο 6ο Γυμνάσιο Αμπεριάς

ο-παπαδογιάννης-ψήφισε-στο-6ο-γυμνάσιο-867066

Στο 6ο Γυμνάσιο Αμπεριάς, μετέβη το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, Άρης Παπαδογιάννης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας», που συνοδευόταν από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους του συνδυασμού του, μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε μεταξύ άλλων αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.
«Θα ήθελα αρχικά να δηλώσω τη χαρά μου γιατί όλοι εμείς οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι συνδυασμοί συμβάλλαμε στο να γίνει ένας πολύ σημαντικός και πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας. Πιστεύω ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά σε θέματα πολιτικού πολιτισμού. Σήμερα είναι η μέρα που οι πολίτες επιλέγουν.
Σήμερα οι πολίτες θα επιλέξουν εκείνους που μπορούν, που είναι ικανοί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουν να οδηγήσουν το Δήμο στην επόμενη μέρα και στο μέλλον.
Καλώ όλους τους πολίτες σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία να ανταποκριθούν και να έρθουν να ψηφίσουν εκείνους που μπορούν, ξέρουν και θέλουν να πάνε τα Χανιά μπροστά» δήλωσε ο κ. Παπαδογιάννης. 
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook