Ο Παπαδεράκης συναντήθηκε με τις διοικήσεις Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ και Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

ο-παπαδεράκης-συναντήθηκε-με-τις-διοι-1118147

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου ,Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι πρόεδροι Γιάννης Παυλάκης της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ και Γιώργος Τοπολιανάκης του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και μέλη της Διοίκησης των παραγωγικών τάξεων τέθηκε το ζήτημα της ισόρροπης στήριξης των επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης των επιχειρήσεων λόγω επιπτώσεων από τον COVID-19 ,που προκήρυξε η Περιφέρεια Κρήτης.

Διατυπώθηκε το αίτημα αύξησης του προϋπολογισμού του προγράμματος, εφόσον χρειαστεί καθώς και η ανάγκη νέων πιο στοχευμένων προγραμμάτων χρηματοδότησης στις πολύ μικρές επιχειρήσεις ιδιαίτερα των κλάδων του εμπορίου, υπηρεσιών και μεταποίησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε στους φορείς ότι κατανοεί και στηρίζει απόλυτα τις προτάσεις και ανησυχίες τους και ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο σε συνεργασία με τις αρμόδιες Εθνικές Αρχές για αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος εφόσον κάτι τέτοιο αποτυπωθεί από την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Παράλληλα η Περιφέρεια θα στηρίξει κάθε προσπάθεια επιπλέον στήριξης των επιχειρήσεων όπως άλλωστε έκανε από την αρχή της κρίσης του COVID-19 με σχετικά διαβήματα προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook