Ο Παντελής Πετσετάκης υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το ΠΑΣΟΚ: Αξίζουμε περισσότερα και θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε | Video

ο-παντελής-πετσετάκης-υποψήφιος-βουλ-1618932

Με το σύνθημα «αξίζουμε περισσότερα» ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων Παντελής Πετσετάκης, απηύθυνε μήνυμα προς τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου τΔΚ και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, μίλησε το πρωί στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

«Χαίρομαι γιατί η πολιτική επανέρχεται στο επίκεντρο μετά από μια τριετία – τετραετία. Είναι ευκαιρία οι εκλογές, να βγούμε από το σπίτι, να μιλήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν» σημείωσε ενώ για την υποψηφιότητά του ανέφερε πως «το τελευταίο διάστημα μου πρότειναν να είμαι στο ψηφοδέλτιο» σημειώνοντας ότι δέχτηκε την πρόταση καθώς με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, συνδέεται κοινωνικά και πολιτικά. «Τον Νίκο τον Ανδρουλάκη τον πιστεύω από την αρχή. Συνδεόμαστε κοινωνικά και πολιτικά» ανέφερε. «Όλα είναι πολιτική, είναι πολύ ευχάριστο ότι μετά από τρία χρόνια πανδημίας, ξανασυναντιόμαστε σε πολιτικούς αγώνες» σημείωσε.

«Είμαι παρών και ζητώ την ψήφο από τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες για να αναδείξω τα προβλήματά τους, οικονομικά και όχι μόνο» τόνισε.

Για το ζήτημα των υποκλοπών σημείωσε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ανάδειξε το μείζον,  το κατά πόσο δουλεύουν οι θεσμοί στη χώρα.

Σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, σημείωσε πως «το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε νομοθετική ρύθμιση και περνάει τώρα στη Βουλή για τις γυναίκες ελεύθερες επαγγελματίες ώστε να μπορέσουν να λαμβάνουν επιδόματα λοχείας και παροχές μητρότητας». Ακόμα, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ ώστε «να φορολογηθούν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας. Να μπορούν οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας να φορολογηθούν στην βάση τους, αυτό είναι κάτι που το εισηγήθηκε ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης» σημείωσε.

«Τον Νίκο Ανδρουλάκη, σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του, τον σέβονται οι αντίπαλοί του, το έχει πετύχει αυτό» σημείωσε.

Για τα Χανιά τόνισε ότι «αξίζουμε περισσότερα στα Χανιά, βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται πράγματα αλλά αξίζουν περισσότερα οι Χανιώτες και η τσέπη τους και στην κοινωνική πολιτική, στην υγεία, στις υποδομές, στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και θα πρέπει να διεκδικήσουμε γι’ αυτούς» ανέφερε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook