Ο Πάνος Καμμένος μιλάει για την εμφάνισή του, τα κιλά που έχασε και για την γυναίκα του | Video

ο-πάνος-καμμένος-μιλάει-για-την-εμφάνι-996511

Για πρώτη φορά μετά την απόσυρσή του από την πολιτική σκηνή, μίλησε απόψε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, ο Πάνος Καμμένος και αρχικά απάντησε πως έφτασε σήμερα να έχει αλλάξει τόσο πολύ που πλέον πολλοί να μην τον… αναγνωρίζουν στον δρόμο.

«Πέρασα μια μικρή περιπέτεια της υγείας μου, έκανα μια εγχείρηση και αποφάσισα ν αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου και έτσι ήρθαν όλα τα άλλα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όλα αυτά τα χρόνια. Η ευθύνη ήταν μεγάλη. Έπρεπε να μπορέσουμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση και παράλληλα να συγκυβερνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα και ένα κόμμα που ήμασταν πολιτικά εκ διαμέτρου αντίθετοι» τόνισε ο Πάνος Καμμένος και κατέληξε χαριτολογώντας: «Με σκάσανε»!

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για τη σχέση του με τη σύζυγό του: «Με την Έλενα γνωριστήκαμε στη δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας και η Έλενα τότε συνήγορος πολιτικής αγωγής. Τότε την ερωτεύτηκα και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της γιατί είναι μαχήτρια. Είμαστε μαζί 16 χρόνια» είπε.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για τη σχέση της γυναίκας του με τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο. «Αγάπησε τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο, περισσότερο από παιδιά της. Κάναμε στην αρχή να βγούμε τρία χρόνια. Ήταν εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μου στάθηκε και μου στέκεται παραπάνω από ότι μια σύζυγος και μια σύντροφος. Πραγματικά κρατήσαμε μια οικογένεια με πέντε παιδιά, που είναι το στήριγμά μου» τόνισε.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι πόσο ήθελε να βγάλει τα παιδιά του από το στόχαστρο της δημοσιότητας. «Αυτή τη στιγμή ήθελα να βγάλω από το στόχαστρο την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα είναι πρωτοφανής να γίνονται επιθέσεις στα παιδιά, όπου πολιτικού κι αν είναι, ή στη σύζυγο. Και η Έλενα δέχθηκε επιθέσεις και τα παιδιά μου, αλλά και η γυναίκα του Πρωθυπουργού και η γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές οι επιθέσεις είναι ανοίκειες. Αυτό πρέπει να λήξει άμεσα».

Και πρόσθεσε: «Η πολιτική δεν με εμπόδισε ποτέ να είμαι δίπλα στα παιδιά. Κάθε Κυριακή τρώμε μαζί το μεσημέρι, ακόμα και όταν ήμουν υπουργός φρόντιζα μία ημέρα από την εβδομάδα να είμαστε όλοι μαζί».

«Οι κόρες είναι άλλο πράγμα, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος που είδα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν παρά την πίεση που δέχθηκαν και λόγω εμού από την πολιτική. Πιστεύω τώρα είναι πιο ευτυχισμένα γιατί έχω χρόνο και είμαι πολύ πιο κοντά τους και να τους βοηθήσω στα πρώτα τους βήματα» συμπλήρωσε.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook