Ο Παναγιώτης Κοντολέων τα έκανε μπάχαλο και οι σκελετοί ανοίγουν μόνοι τους τα ντουλάπια

ο-παναγιώτης-κοντολέων-τα-έκανε-μπάχα-1517981

Φοβάται; Θέλει να φοβίσει άλλους; Δεν έχει συναίσθηση της δύσκολης θέσης που βρίσκεται;

Πάντως, η εσωτερική συνεννόηση συγκάλυψης του συστήματος Μητσοτάκη εμφανίζει ρωγμές και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Προκύπτει από τα ερωτήματα που αναδείχθηκαν με τη δεύτερη εμφάνιση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ στη Βουλή – αν είναι ακριβή οσα μεταφέρθηκαν.

Στην Επιτροπή Θεσμών «έδωσε» την παρακολούθηση Κουκάκη με αποτέλεσμα να «δώσει» και η ΑΔΑΕ την παρακολούθηση Ανδρουλάκη.

Τώρα, ο Παναγιώτης Κοντολέων κρέμασε στο τσιγκέλι τον Μητσοτάκη και τον Γεραπετρίτη μαζί…

Τι «λάθος» η «επισύνδεση» λέει το πρωην αφεντικό του που δεν θα την επέτρεπε; Δεν έγινε καμιά «λανθασμένη ενέργεια». Υπήρχαν «σοβαρά στοιχεία».

Τι μπαρούφες για «δικλείδες» σερβίρει στη Βουλή με την ΠΝΠ ο – διαρκώς ενήμερος από τον ίδιο – Γεραπετρίτης, που πανικοβλήθηκε και άρχισε τις δικαιολογίες.

Για κερασάκι είχε το καλύτερο: Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη ηταν «για εθνικό θέμα» και «θα την ξαναέκανε»!

Κόκαλο ο Μητσοτάκης: Τώρα δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει. Ας ζητήσει τα πρακτικά για να μάθει, αν δεν πιστεύει όσα διέρρευσαν.

Το παραμύθι του Μεγάρου Μάξιμου έχασε τη ραχοχοκοκαλιά του, από την ώρα που ο Κοντολέων έβγαλε το τζίνι από το μπουκάλι.

Ο ευρωβουλευτής Ανδρουλάκης ήταν ύποπτος για βλάβη του εθνικού συμφέροντος και του έβαλε κοριούς για να προστατεύσει τη χώρα.

Επικαλούμενος το απόρρητο, δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Έτσι, όμως, δεν λέει και αν η υποψία επιβεβαιώθηκε.

Ή αν ισχύει ακόμη και απλως σταμάτησε η παρακολούθηση επειδή ο «ύποπτος» είναι προεδρος κόμματος. Άρα είναι ακόμα πιο ύποπτος…

Εδώ χάνεται η μπάλα. Ο πρωθυπουργός – ως αρμόδιος για την ΕΥΠ και γνώστης πλεον – οφείλει να εξηγήσει: Nα φυλαγόμαστε από τον Ανδρουλάκη ή όχι;

Οι ψηφοφόροι πρέπει να ξέρουν: Ήταν μια «πληροφορία της υπηρεσίας» και δια της παρακολούθησης βγήκε καθαρός ή πρέπει να είναι κουμπωμένοι;

Με το «θα το ξανάκανα», ο Κοντολέων εννοει ότι πρέπει να προχωρήσει σε «επισύνδεση» και ο Δεμίρης;

Δεν είναι αστείο ότι κουτουλάει ο ενας τον άλλον.

Είναι αποδειξη ότι το κύκλωμα που έκανε κουμάντο στην ελληνική υπηρεσία αντικατασκοπείας (Μητσοτάκης, Γεραπετρίτης, Δημητριάδης Κοντολέων), παραμένει επικίνδυνο.

Απλώς τώρα είναι και επικίνδυνοι ο ένας για τον άλλον. Ματαίως η Ντόρα παίρνει τα ηνία και προσπαθεί να τους σώσει.

Πότε με απειλές για «δέκα χρόνια φυλακή» σε όποιον μιλήσει, υπήρχαν και άλλοι στο κόλπο, όπως υπονόησε ο Κοντολέων, και πότε …κηρύσσοντας τον πόλεμο στη Ρωσία.

Δεν σώζονται! Ο Κοντολέων τα έκανε μπάχαλο και οι σκελετοί ανοίγουν μόνοι τους τα ντουλάπια.

Απλώς πριν πέσουν όλοι μαζί, θα ρίξουν ο ένας τον άλλον.

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

One thought on “Ο Παναγιώτης Κοντολέων τα έκανε μπάχαλο και οι σκελετοί ανοίγουν μόνοι τους τα ντουλάπια

  1. Όταν ένας πρωθυπουργός είναι ανίκανος και τα ΜΜΕ τον έχρισαν πρωθυπουργό, φροντίζοντας συνεχώς να μην αμαυρωθεί η εικόνα του, φοβάται και τη σκιά του. Επόμενο λοιπόν είναι και παρακολουθήσεις να κάνει εξαιτίας αυτής της ανασφάλειας που αισθάνεται. Βέβαια, είχε και εξαιρετικό μέντορα και πατέρα του τον επίτιμο, οπότε έχοντας μεγαλώσει με ανάλογες εικόνες, του ήταν πολύ πιο εύκολο να πάρει το στραβό δρόμο που λέμε. Στο κάτω-κάτω τι σχέση έχουν οι μητσοτάκηδες με τη δημοκρατία και τη δημοκρατική συνείδηση; Απολύτως καμία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook